Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Suunnittele vinyyliteksti kylttiautomaatissa

Vinyyliteksti on muotoonleikattu teksti ja/tai kuva vinyylistä - täydellinen vaihtoehto, jos et halua ollenkaan taustaa. Vinyylissä on liimatausta ja se kiinnittyy autoihin, ikkunoihin ja seiniin. Tarjoamme vinyylitekstejä koosta 30 x 30 mm aina kokoon 3000 x 550 mm asti.

Askel 1.

Aloita kylttiautomaatissa valitsemalla "Koko" vasemmalta löytyvästä valikosta. Täältä valitset tuotteen koon kirjoittamalla mitat millimetreissä. Voit myös valita automaattisen koon, jolloin koko määräytyy tekstin ja/tai kuvien koon mukaan.

Askel 2.

Lisää tekstiä valitsemalla "Teksti" vasemmalta löytyvästä valikosta. Lisää tekstiobjekteja ja valitse kirjasin, väri, koko ja muotoilu, jos haluat tekstin lihavoituna, alleviivattuna tai kursiivina.

Jos haluat käyttää useita eri kirjasintyylejä, tee jokaisesta teksistä oma tekstiobjektinsa. Vinyylitekstin ja -kuvan voi tilata myös peilattuna, kun haluat kiinnittää vinyylitekstin ikkunan sisäpuolelle. Valitse "Teksti", "Siirrä" ja "Peilikuva".

Askel 3.

Lisää kuvia valitsemalla "Kuva" vasemmalta löytyvästä valikosta. Voit ladata omat kuvasi kylttiautomaattiin. Suosittelemme seuraavia tiedostomuotoja: PDF, SVG, AI, EPS. Löydät myös paljon kuvia kuva-arkistostamme. Kääntäksesi kuvan peilikuvaksi, valitse kuva jota tahdot muokata. Valitse "Muokkaa" ja ''Я".

Askel 4.

Käytä tuotteen koko pinta-ala venyttämällä objektit niin suuriksi, että ne peittävät vinyylitekstin koko alueen.

Kun olet tyytyväinen designiisi, voit vaihtaa kooksi automaattisen koon, jolloin vinyyliteksti saa tarvittavat marginaalit, jotta osia designista ei leikkautuisi valmistusprosessissa.

Askel 5.

Valmista! Valmistamme vinyylitekstisi ja lähetämme sen sinulle muutaman päivän päästä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@kylttimax.fi

Teemme myös ilmaisia tarjouksia kaikille asiakkaillemme - jotta saisisit kyltistäsi juuri sellaisen kun haluat.

Katso vinyylitekstimme täältä.

 

Katso miten kiinnität vinyylitekstin

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Puhelin: +46 31-44 81 78

Arkisin 11-17 (suljettu lounasaikaan klo 14.00 - 15.00)
Vastaamme sähköposteihin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Puhelinasiakaspalvelu ruotsiksi ja englanniksi.

Tai käytä tätä lomaketta

Jos sinulla on tilaus- tai laskunumero, ilmoita se ottaessasi meihin yhteyttä. Se helpottaa toimintaamme, kun yritämme auttaa sinua kysymyksessäsi.

Kun otat Kylttimaxiin yhteyttä sähköpostilla, tallennamme viestisi ja yhteystietosi. Tämä on tarpeen asian käsittelemiseksi. Lisätietoja löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?