Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Tietosuojakäytännöstämme

Luottamuksesi on meille tärkeä. Jotta voisit luottavaisena käydä verkkosivuillamme, noudatamme henkilötietojen käsittelyä koskevia lakeja ja asetuksia. Tässä selostamme kuinka me keräämme, käsittelemme ja käytämme tietoja. Tässä tietosuojakäytännössä selostamme, mitä tietoja sinulta kerätään. Kerromme myös miten tietoja käsitellään ja käytetään. Kerromme myös kenen puoleen voit kääntyä, jos sinulla on kysyttävää tietojen käsittelystä.

1. Rekisterinpitäjä

Henkilötietojen keruusta, käsittelystä ja käytöstä vastaa Signmax AB, y-tunnus 556756-8760, Kylttimax-tavaramerkin omistaja. Signmax AB:n yhteystiedot:

Sähköposti: 
info@kylttimax.fi

Puhelin:
+46 (0)31-448 178

Jakeluosoite:
Signmax AB 
Box 21 
433 21 Partille
Ruotsi

Internet-osoite:
https://kylttimax.fi

Seuraavalla sivulla on yhteydenottolomake:
https://kylttimax.fi/yhteystiedot

2. Henkilötietojen keruu, käsittely ja käyttö

Olemme rekisterinpitäjä kaikille tiedoille, jotka luovutetaan suoraan meille. Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää fyysiseen henkilöön. Niitä ovat mm. nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite. 

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi tilaustesi käsittelyä varten. Henkilötietojasi luovutetaan kolmannelle osapuolelle ainoastaan siinä tapauksessa, että se on lain mukaan sallittua, esimerkiksi sopimuksen toteuttamista tai perintää varten, tai jos olet aikaisemmin antanut suostumuksesi. Henkilötietoja ei luovuteta ilman lupaasi kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin. Jotta me voimme käsitellä tilauksesi, luovutamme käyttämillemme palveluntoimittajille (logistiikkayritykset, maksunvälittäjät ja pankit) tilausten käsittelyyn tarvittavat tiedot. Palveluntoimittajamme saavat käyttää tällä tavoin siirrettyjä tietoja ainoastaan toimeksiantonsa suorittamiseen.

Säilytämme asiakas- ja tilaustietoja 7 vuoden ajan Ruotsin kirjanpitolain mukaan.

Keräämme myös tietoja sivuston käytöstä evästeiden avulla. Yksityiskohtaiset tiedot siitä, mitä tietoja me keräämme ja miksi, löydät luvusta 8.

2.1 Asiakastilin rekisteröinti ja tilaus

Kaikki asiakastilin avaavat kävijät saavat salasanalla suojatun pääsyn säilyttämiimme tietoihin. Tässä voit myös tarkastella aikaisempien tilausten tietoja sekä uutiskirjeen tilauksen tietoja. 

Tilauksen tekemistä tai asiakastilin avaamista varten on annettava seuraavat tiedot. Nämä ovat pakollisia tietoja, joita tarvitsemme velvoitteidemme täyttämiseen tilauksen yhteydessä. 

  • Sähköpostiosoitteesi
  • Nimesi
  • Osoitteesi
  • Puhelinnumerosi (käytetään ainoastaan ilmoittamiseen seurattavan toimituksen yhteydessä)
  • Salasanasi

2.2 Kylttien luominen

Kyltin luomisen yhteydessä tallennamme kylttiin laitettavat tiedot yhdessä muiden tilauksen käsittelemiseen tarvittavien tietojen kanssa. Emme koskaan luovuta tietoja kylteistäsi muille asiakkaille tai kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. 

2.3 Maksujen käsittely

Voit maksaa turvallisesti kortilla. Maksusi käsittelee Adyen B.V turvallisesti salattuna ja tiukkojen pankkinormien mukaisesti. Korttitietosi lähetetään Adyen B.V.:lle. Saamme Adyen B.V.:n kautta tietoomme kortinhaltijan nimen, korttityypin, kortin numeron 4 viimeistä numeroa sekä IP-numeron maksua varten. Saamme nämä tiedot, jotta voimme käsitellä palautukset ja selvittää virheelliset maksut. Meillä näihin tietoihin pääsevät käsiksi vain ne, joiden työtehtäviin kuuluu esim. palautusten käsittely.

PayPal käsittelee PayPalin kautta tapahtuvat maksut (he ovat rekisterinpitäjiä) ja me saamme tiettyjä tietoja PayPalin kautta maksun käsittelyä varten ja mahdollisten virheellisten maksujen selvittelyä varten. Lisätietoja siitä, miten PayPal käsittelee henkilötietojasi, löydät PayPalin tietosuojakäytännöstä: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/privacy-prev.

Muiden suoramaksumenetelmien yhteydessä käsittelemme maksumenetelmän vaatiessa sähköpostin, IP-numeron, puhelinnumeron, tilinumeron sekä nimen. Laskulla maksua varten käsitellään henkilötiedot, jotka ovat osa laskua ja sisältyvät kirjanpitoon kirjanpitolain (1999:1078) mukaan. Tietoja säilytetään verovuoden plus 7 vuoden ajan.

Trustly-maksut käsittelee Adyen B.V, salattuna ja tiukkojen pankkistandardien mukaisesti. Kun asiakas valitsee maksutavaksi Trustly, hänet siirretään myöntäjäpankin verkkosivulle suorittamaan maksun loppuun. Adyenille ilmoitetaan vain tapahtuman lopputulos, mitään muita tietoja ei siirretä.

2.4. Uutiskirje

Käytämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta uutisten ja tarjousten lähettämiseen. Tarvitsemme suostumuksesi, jotta voimme lisätä sinut yksityishenkilönä tilaajaksi. Ellet halua enää tilata uutiskirjettämme, voit sanoa tilauksen irti ilmaiseksi napsauttamalla uutiskirjeessä olevaa linkkiä, käyttämällä luvussa 1 olevia yhteystietoja tai muuttamalla asiakastilisi asetuksia.

Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille muissa tarkoituksissa, vaan niitä käytetään yksinomaan tiedottamaan uutuuksista, tuotteista ja tarjouksista.

2.5 Verkkoseuranta

Keräämme tietoa siitä, miten käytät sivustoamme ja liikut siellä. Tietojen keruun perusta on oikeutettu etumme laadun parantamiseksi. Lisätietoa on luvussa 8. 

2.6 Asiakasarviot

Henkilötietosi voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle perustuen oikeutettuun etuumme saada asiakasarvioita. Henkilötietojasi käytetään yksinomaan tähän tarkoitukseen eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin.

2.7 Asiakaspalvelutapahtumat

Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käsittelemme antamiasi henkilötietoja asiasi käsittelemiseksi. Tietojasi ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan viimeistään 12 kuukauden kuluttua.

2.8 Sosiaaliset mediat

Sosiaalisen median kautta meille luovutetut henkilötiedot noudattavat kyseisen median tietosuojakäytäntöä. Me hallinnoimme sisältöä ja poistamme mahdollisen laittoman sisällön. Jos sosiaalisen median kautta tulleesta viestistä tulee asiakaspalvelutapahtuma, tietoja käsitellään asiakaspalvelutapahtumia koskevan käytännön mukaisesti. 

2.9 Kilpailut

Kilpailujen yhteydessä käytämme henkilötietojasi mahdollisten voittojen ilmoittamiseen.

3. Luottotarkastus

Pidätämme oikeuden suorittaa luottotarkastus ennen tilauksesi valmistusta ja toimitusta. Tätä varten luovutamme luottotarkastukseen tarvittavat henkilötiedot luottotietoyritykselle.

3.1 Rekrytointi

Jos haet avointa työpaikkaa tai lähetät meille avoimen työhakemuksesi, keräämme tietoja, jotka mahdollistavat rekrytointiprosessin. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan viimeistään 24 kuukauden kuluttua, jos et ole antanut suostumustasi sille, että saamme säilyttää tietosi ehdokaspankissamme.

4. Henkilötietojen siirtäminen kolmannelle osapuolelle

Pyrimme aina käsittelemään henkilötietojasi EU:n/ETA:n sisällä. Tietyissä tapauksissa tietoja voidaan siirtää EU:n/ETA:n ulkopuolelle, jossa niitä käsittelee toimittajamme tai alihankkijamme. Koska olemme vakaasti päättäneet suojata tietosi, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin juridisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja että ne suojataan asianmukaisesti niin, että suojauksen taso vastaa vähintään suojauksen tasoa EU:n/ETA:n sisällä.

4.1 Markkinointi ja profilointi

Jotta voisimme tarjota sinulle parasta mahdollista tietoa ja tarjouksia, saatamme käyttää asiakaskohdistusta kolmansien osapuolten alustoilla. Kolmannet osapuolet, kuten Meta ja Google, voivat tunnistaa sinut meille antamiesi tietojen perusteella. Saatat siksi törmätä sisältöön, jonka oletamme kiinnostavan sinua. Yleisimmin käytettyjä henkilötietoja ovat sähköpostiosoite ja puhelinnumero, mutta myös muita yhteystietoja, kuten nimi, kaupunki, postinumero, maakunta, maa, ikä, mobiililaitteen mainostunnus ja mobiililaitteen tunnus, voidaan käyttää.

Yhteystietosi lähetetään salattuina kolmansille osapuolille, jotka tunnistavat sinut automaattisesti, jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, jolla on samat yhteystiedot. Kun tunnistus on valmis, nämä tiedot poistetaan.

Huomaa, että kolmannet osapuolet eivät voi käyttää sinusta jakamiamme tietoja muihin tarkoituksiin. Tällä hetkellä käytämme asiakaskohdistusta Googlen ja Metan alustoilla.

5. Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietää, mitä tietoja me olemme keränneet sinusta. Saat kohtuullisessa ajassa ja ilman kustannuksia tietää, mitä tietoja olemme säilyttäneet. Jos haluat tutustua kaikkiin tietoihin tai osaan niistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme luvun 1 yhteystiedoilla.

Sinulla on myös oikeus vaatia, että henkilötietosi korjataan tai poistetaan. Jos vastustat tietojesi keruuta tai käyttöä, lähetä vastalauseesi meille käyttäen luvun 1 yhteystietoja. 

Haluamme varmistaa, että tietomme ovat ajan tasalla ja oikein. Voit vaatia meitä korjaamaan virheelliset tiedot. 

Voit koska tahansa peruuttaa suostumuksesi sille, että henkilötietojasi käytetään markkinointitarkoituksiin. Voit tehdä sen napsauttamalla viestissä olevaa linkkiä, käyttämällä luvussa 1 olevia yhteystietoja tai muuttamalla asiakastilisi asetuksia.

Sinulla on aina oikeus esittää näkemyksesi ja valittaa henkilötietojen käsittelystä. Se tehdään valvontaviranomaiselle.

6. Lokitiedostot

Aina kun käyt Kylttimaxin sivuilla, selaimesi välittää käyttäjätiedot, jotka tallennetaan lokitiedostoihin, ns. palvelinlokitiedostoihin. Tallennetut tiedot sisältävät seuraavat henkilötiedot: Käynnin päiväys ja aika, kutsutun sivun nimi, IP-osoite, siirretyn datan määrä sekä käytetyn selaimen tuote- ja versiotiedot. Lisäksi rekisteröidään tilaus- ja asiakastiedot.

Näitä lokitiedostoja käytetään etupäässä virheiden löytämiseen ja korjaamiseen. Lokitiedostot ovat ainoastaan kehittäjien käytettävissä ja poistetaan automaattisesti 30 päivän kuluttua.

Palvelimille ei kirjata eikä tallenneta salasanoja tai arkaluonteisia maksutietoja.

7. Turvallinen tiedonsiirto

Henkilötietosi siirretään turvallisesti salattuna. Tämä koskee luonnollisesti myös tilausta, maksua ja kirjautumista asiakkaana. Käytämme SSL-salaustekniikkaa (Secure Socket Layer).

Lisäksi teemme aktiivisesti työtä suojataksemme sivustomme, järjestelmämme ja organisaatiomme niin, että asiattomat henkilöt eivät pääse poistamaan, tuhoamaan, käyttämään, muuttamaan tai jakelemaan tietojasi.

8. Evästeet

Haluamme, että saat hyvän kokemuksen verkkosivustostamme ja käytämme siksi GDPR-asetuksen artiklan 6.1.f puitteissa evästeitä, verkkoanalyysipalveluita ja sosiaalisen median liitännäisiä. Jos et anna meidän tallentaa evästeitä, sivusto ei toimi täysin oikein etkä voi tilata tuotteitamme. 

Mikä on eväste? Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi ja joka tallentaa tietyt asetukset ja tietoa Internetin käytöstä, ja luovuttaa ne sitten järjestelmällemme. Tietoja käytetään mm. sivustojen toimintoihin, käyttäjäkokemuksen parantamiseen keräämällä tilastotietoja, asiaankuuluvien tarjousten lähettämiseen, mainosten tehokkuuden mittaamiseen sekä tiettyihin asiakaspalvelutoimintoihin. Lisätietoa evästeistä ja niiden käyttökohteista on luvussa 6.1.  

Emme tallenna arkaluonteisia tai henkilökohtaisia tietoja evästeisiin.

Näin vältät evästeet. Ellet hyväksy evästeiden käyttöä, voit kieltää selaintasi hyväksymästä evästeitä tai deaktivoida ne yksitellen asentamalla opt out -evästeen. Muista, että deaktivointi on tehtävä kaikissa käyttämissäsi selaimissa. Katso lisätiedot käyttämäsi selaimen ohjesivuilta. Huomaa, että jos kiellät evästeiden käytön, monet sivustomme toiminnot eivät toimi enää oikein. Jatkamalla sivuston kylttimax.fi käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

8.1 Mitä evästeitä käytetään?


Mitä mieltä asiakkaamme ovat?