Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Eco Board -tietoa

Eco Board on ympäristöystävällinen ja edullinen materiaali, joka koostuu korkealaatuisesta kartongista ja Katz-merkkisestä puukuituytimestä.

Kevyt ja jäykkä materiaali sopii erinomaisesti kyltitykseen ja sillä on useita käyttökohteita.

Riippuvilla kylteillä saat viestisi näkyviin niin myymälässä, messuilla kuin markkinointitapahtumassa. Kevyt, kestävä ja jäykkä materiaali voidaan helposti ripustaa vaijereilla kattoon, jolloin se herättää huomiota kauempaakin.

Materiaalin paksuus on 2 mm ja kyltit painetaan digitaalipainolla sileälle, himmeälle ja laminoidulle pinnalle, jonka tuloksena saadaan kirkkaat ja laadukkaat värit. Eco Boards -kylttejä on saatavana 700 x 1000 mm kokoon saakka ja ripustusvaihtoehdot ovat ruuvi, teippi ja vaijeri (kattoon).

Tarjoamme myös eri muotoisia Eco Board -nimikylttejä, jotka kiinnitetään neulalla tai magneetilla. Ne soveltuvat erinomaisesti messuille, konferensseihin, kokouksiin ja seminaareihin. Eco Board -nimikylttimme ovat täydellinen tuote sinulle, joka etsit tyylikkäitä mutta lyhytaikaisia nimikylttejä.

Katz Display Board luokitellaan ympäristöystävälliseksi paperiksi/pahviksi ja voidaan kierrättää poltettavana jätteenä. Levyt ovat PEFC-sertifioituja eivät ne sisällä myrkyllisiä aineita.

Käyttökohteet

  • Riippuvat kyltit (POS) - Uusien tuotteiden, kampanjoiden, tapahtumien tms. markkinointi. Kylttejä käytetään huomion herättämiseen ja usein vain rajoitetun ajan.
  • Sisäkyltitys
  • Nimikyltit - Täydelliset lyhytaikaisiin tapahtumiin, kuten messut, kurssit, seminaarit tai konferenssit

Video kiinnitystapa: vaijeriripustus kattoon

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Ruuvi
Teippi
Ruuvi ja ruuvihattu
Riippuva
Vaijeriripustus kattoon
Lippukiinnike

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?