Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Lisätietoja ulkokylteistä

Ulkokylttejämme on saatavana monista eri materiaaleista ja eri kokoisina - ne sopivat erinomaisesti brändisi esittelyyn, ihmisten informoimiseen tai julkisivun tai minkä tahansa muun ulkopinnan koristeluun.

Luo personoitu ulkokyltti, baarikyltti, ravintolakyltti tai ulkokyltti puutarhaan. Anna kylttiasiantuntijoidemme auttaa sinua tai räätälöi oma kylttisi Kylttiautomaatissamme. Ulkokylttimme ovat kestäviä ja säänkestäviä. Valitse useiden eri materiaalien välillä.

Mikä on paras materiaali ulkokyltteihin?

Tarjoamme laajan valikoiman materiaaleja, jotka kestävät kovia olosuhteita, kuten tuulta, sadetta ja pakkasta.

Metalliulkokyltit

Laadukkaat metallikylttimme ovat kestäviä ja säänkestäviä, joten ne sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön. Ne on valmistettu alumiinista, ja ne kestävät ulkona noin 10 vuotta. Alumiiniset ulkokyltit voidaan tilata myös heijastavina.

Akryyliulkokyltit

Myös akryylikyltit eli perspex-kyltit kestävät noin 10 vuotta, ja niitä käytetään yleisesti julkisivukyltteinä esimerkiksi sisäänkäynnin vieressä. Käytämme akryylikyltteihin digitaalipainatusta. Akryyliset kyltit antavat yrityksellesi ammattimaisen ja tyylikkään ilmeen.

Muoviulkokyltit

Kun käytät muovisia ulkokylttejä, suosittelemme kaiverrettuja muovikylttejämme. Niiden käyttöikä ulkona on jopa 10 vuotta, ja ne on valmistettu kaksikerroksisesta muovilaminaatista. Teksti ja kuva kaiverretaan laserilla siten, että alempi kerros, eli tekstin/kuvan väri, näkyy. Meillä on myös väripainettuja muovikylttejä, mutta emme suosittele niitä ulkokäyttöön.

Kirjainulkokyltit

Kirjainulkokyltit voivat olla joko vinyylikirjaimia tai muotoleikattuja kylttejä. Vinyylikirjaimet voidaan kiinnittää autoihin, ikkunoihin tai seiniin, ja niitä on saatavana useissa eri väreissä. Ne ovat UV-kestävä ja kestävät ulkona noin 10 vuotta.

Muotoleikatut kyltit on valmistettu akryylimuovista (PMMA), ja ne kestävät myös noin 10 vuotta. Niissä on teippitausta, joka mahdollistaa kiinnittämisen sileille, kuiville ja puhtaille pinnoille. Teipillä on erittäin vahva tarttuvuus, ja kyltit ovat UV- ja naarmunkestäviä. Täydelliset julkisivukäyttöön

Hassut ulkoilmakyltit

Valitse haluamasi kestävistä materiaaleistamme ja luo oma hauska ulkokyltti. Hanki baarikyltti, ovikyltti, informaatiokyltti tai muu tunnelmankohottaja.

Anna meidän auttaa sinua

Etsitkö ulkokylttiä yrityksellesi? Ota yhteyttä kylttiasiantuntijoihimme, niin autamme sinua luomaan tarpeisiisi sopivan kestävän ja hyvännäköisen ulkokyltin. Voit myös pyytää ilmaisen tarjouksen. Jos et halua ottaa meihin yhteyttä, olet tervetullut käyttämään Kylttiautomaattiamme, jossa voit muokata oman kyltin haluamallasi materiaalilla, mitoilla, värillä, tekstillä ja kuvalla. Onnea!

 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?