Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Lastenvaunukyltit -tietoa

Viime vuosina on yleistynyt tapa koristella lastenvaunut omalla kyltillä. Kyltti muistuttaa autojen rekisterikilpiä, mutta tekstin voi valita hyvin vapaasti.

Useimmiten lastenvaunukyltissä on lapsen nimi, mutta vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä tekstillä halutaan kertoa.

Lastenvaunukyltti kertoo, minkä niminen lapsi vaunuissa kulkee, ja lisäksi se antaa vaunuille yksilöllisen ilmeen. Lapsen nimen lisäksi kylttiin lisätään usein pieni symboli tai kuva.

Yksilölliset lastenvaunukyltit

Koska lastenvaunukyltit muistuttavat rekisterikilpiä, monet valitsevat kyltin tekstiksi lapsen syntymäpäivän. Kyltissä voi olla lisäksi myös EU:n tai Suomen lippu. Tällainen lastenvaunukyltti muistuttaa hyvin läheisesti rekisterikilpeä.

Joskus kyltissä voidaan kertoa lapsen kiinnostuksenkohteesta esimerkiksi jalkapallolla tai sarjakuvahahmolla. Jos haluat kertoa, kuinka paljon rakastat lastasi, voit koristaa kyltin suurella sydämellä. Kylttiin voi kirjoittaa myös lapsen lempinimen, joka luo hyvin yksilöllisen vaikutelman. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lempinimi voi ajan saatossa muuttua tai tulla ymmärretyksi väärin.

Suunnittele oma yksilöllinen kyltti lastenvaunuihin valitsemalla haluamasi väri, muoto, teksti ja kuviot. Kerro kyltillä lapsen harrastuksesta, syntymäajasta tai luonteenpiirteistä.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?