Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Kaapelimerkinnät -tietoa

Tarjoamme kaiverretut muoviset kaapelimerkinnät, jotka voit helposti suunnitella ja tilata verkossa suunnittelutyökalullamme.

Kaapelimerkintöjä käytetään muun muassa sähköasennuksissa, teollisuudessa ja konerakennuksessa. Kaiverretut muovikyltit neliönmuotoisin rei’in on tarkoitettu kaapeleiden merkitsemiseen. Kestävä ja UV-säteilyn kestävä materiaali sopii ankariin olosuhteisiin sekä sisällä että ulkona.

Selkeät kaapelimerkinnät kaiverretuilla muovikylteillä

Kaapelimerkintöjä ei aina kannata kirjoittaa käsin, ei ainakaan ulkona. Kaapelimerkkimme on valmistettu laserkaiverretusta muovilaminaatista, mikä tarkoittaa, että merkintä säilyy eikä hankaudu pois. Valikoimassamme on paljon kaapelimerkintävaihtoehtoja erilaisiin ympäristöihin. Erittäin ankarissa ympäristöissä tarvitaan ehkä ruostumatonta ja haponkestävää kaapelimerkintää.

Suunnittele kaiverretut kaapelimerkit haluamassasi värissä

Kaapelimerkkejämme ovat saatavilla eri väreissä, eli voit suunnitella täysin oman kaapelimerkinnän. Laserkaiverretuissa kaapelimerkinnöissä voi olla useita tekstirivejä, QR-koodeja ja viivakoodeja. Kaiverrettujen kaapelimerkkiemme mukana toimitetaan nippusiteet, jotka on helppo kiinnittää neliön muotoisiin reikiin.

Tarvitsetko juoksevalla sarjanumerolla varustettua kaapelimerkintää? Suuremmille tilausmäärille tarjoamme määräalennuksen, joka vähennetään automaattisesti Kylttiautomaatissa. Jos sinulla on kysyttävää, tarvitset apua tilauksessa tai haluat tarjouksen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?