Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

magneettitaustainen nimikyltti -tietoa

Henkilökunta toivottaa vierailijat ystävällisesti ja henkilökohtaisesti tervetulleiksi tyylikkäillä ja yksilöllisillä magneettitaustaisilla nimikylteillä. Magneettitaustaiset nimikyltit ovat kestävä ja vastuullinen vaihtoehto. On tavallista, että jokaista takkia tai vaatetta varten on useita nimikylttejä.

Miksi magneetti?

Magneettitausta on kätevä ja helppo kiinnitysmenetelmä sinulle, joka haluat vaihtaa ja kiinnittää nimikyltin eri vaatteisiin. Magneetti ei jätä reikiä vaatteisiin ja sillä on voimakas magneettinen vetovoima. Kiinnitämme magneetin teipillä nimikyltin takapuolelle, sinun tarvitsee vain irrottaa ylempi magneetti, sijoittaa nimikyltti haluamaasi paikkaan ja kiinnittää magneetit toisiinsa kankaan läpi.

Mihin nimikyltti kiinnitetään?

Ylivoimaisesti yleisin ja muodollisin magneettitaustaisen nimikyltin paikka on rinnan yläpuolella vasemmalla puolella. Jos haluat sijoittaa sen hieman strategisemmin, laita se oikealle puolelle - näin nimikyltti näkyy paremmin, kun tervehdit jotakuta. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että sen on oltava hyvällä korkeudella, jotta muut huomaavat sen helposti, ja että nimikyltin on oltava helposti luettavissa.

Vinkkejä magneettitaustaisten nimikilpien suunnitteluun:

1. Nimen, ammatin tai yrityksen tekstin on oltava selkeä.

2. Väriyhdistelmät: Jos sinulla on tumma tausta, tekstin pitäisi olla vaaleaa. Jos sinulla vaalea tausta, tekstin pitäisi olla tumma. Jos taustasi on värikäs, pidä teksti yksivärisen harmaan, valkoisen tai mustan sävyisenä.

3. Käytetäänkö magneettitaustaista nimikilpeä töissä? Lisää yrityksen logo näkyvälle paikalle nimikilpeen. Muista noudattaa yrityksen värejä ja fontteja.

4. Symboli voi muuttaa persoonattoman ja muodollisen nimikyltin paljon lämpimämmäksi. Mikset lisää vaikka hymiötä? :)

Muut, jotka tilasivat magneettitaustaiset nimilaput, pitävät myös seuraavista:

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?