Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Suuntakyltit -tietoa

Missä päin vastaanotto sijaitsee? Kuinka pitkä matka seuran mökille on ja mitä reittiä kulkemalla juoksen haluamani matkan? Selkeät suuntakyltit antavat vastauksen näihin kysymyksiin. Niillä kerrot oikean suunnan niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

Suuntakyltit, joita kutsutaan myös nuolikylteiksi, kertovat halutun kohteen sijainnin. Suunnittele yksilöllinen suuntakyltti kylttiautomaatillamme. Voit valita värin, muodon ja tekstin mielesi mukaan.

Suuntakyltit – Huomioi seuraavat seikat:

Tietojen ilmoittamisessa on tärkeä olla mahdollisimman selkeä. Asiasta perillä oleville kyltin tieto on itsestäänselvyys, mutta kyltin ensimmäisen kerran näkevien osalta tilanne voi olla täysin toinen. 

Suunta ja etäisyys

Klassinen suuntakyltti osoittaa, missä suunnassa maatila, myymälä tai kerhotalo sijaitsee. Kyltti voi seistä esimerkiksi ison tien varressa opastamassa kävijöitä kääntymään pienemmälle tielle. Suunnan lisäksi kyltissä pitäisi mainita myös etäisyys. Se saattaa hyvinkin houkutella satunnaisia kulkijoita poikkeamaan hetkeksi. 

Käytä kuvia

Monissa tapauksissa suuntakyltissä kannattaa käyttää tekstin sijaan kuvia, etenkin silloin, kun kohde voidaan ilmaista tutuilla symboleilla. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi käymälä, kalastuspaikka ja vaellusreitti, jotka on helppo merkitä pienellä kuvalla. Kuviin voi toki liittää myös tekstiä. Selkein suuntakyltti on sellainen, jossa on kuva, teksti ja etäisyys kohteeseen.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?