Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Tupakointi kielletty -kyltit -tietoa

Suomessa tupakointi on ollut ravintoloissa kielletty 1.6.2007 lähtien. Tämän jälkeen tupakointikieltoa on asteittain laajennettu, ja nykyisin tupakointi on kielletty monissa julkisissa paikoissa.

Olipa kyse sitten lain noudattamisesta tai muista syistä johtuvasta tupakoinnin rajoittamisesta, Tupakointi kielletty -kyltit ovat tehokas keino muistuttaa savuttomuudesta.

Tupakoinnin kieltävän kyltin käytössä voi olla kyse savuttoman alueen luomisesta allergikoille tai hajun välttämiseksi, mutta usein kyltillä halutaan noudattaa lakia kieltämällä tupakointi tietyissä paikoissa.

Tupakointi kielletty – Valitse oikea teksti

Käyttämällä oikeanlaista tekstiä sanoma tupakointikiellosta välittyy selkeällä tavalla. 

Ethän tupakoi

Teksti ”Ethän tupakoi” on sävyltään lempeä, mutta vaarana on, että pyyntöä ei välttämättä noudateta. Tekstin voi tulkita siten, ettei tupakointia ole kokonaan kielletty, sitä ei vain toivota.

Tupakointi kielletty

Tämä on ylivoimaisesti yleisin ilmaus tupakointikiellosta kertomiseen. Kyltissä on usein valkoinen pohja ja punainen rengas, jonka päältä kulkee vino viiva. Renkaan sisällä on palava savuke. Teksti ”Tupakointi kielletty” erottuu parhaiten kuvion alta. 

Tupakointi kielletty lailla

Ravintoloissa ja vastaavissa paikoissa tupakointi on lainvastaista, mutta näitä kieltokylttejä käytetään etupäässä muualla. Ne ovat tavallisia paikoissa, joissa savukkeen tulipää voi aiheuttaa vaaran. Esimerkiksi huoltoasemilla tupakointi bensiinipumppujen läheisyydessä voi olla vaarallista.

Video kiinnitystapa: ruuvi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?