Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Leikatut kyltit -tietoa

Mallin mukaan leikatut kylttimme ovat 3,2 mm paksua, mustaa tai valkoista muovia. Materiaali on akryylimuovia (PMMA).

Kylttiautomaatissa voit suunnitella 15–560 mm korkeita kirjaimia tai numeroita (koko voi vaihdella tekstin pituudesta riippuen).

Mallin mukaan leikatuissa kylteissä on itseliimautuva teippi ja ne kiinnittyvät hyvin seiniin, oviin ja muihin tasaisiin pintoihin. Teippi on erittäin tarttuvaa. Kylttien UV-kestävää, lujaa ja naarmuuntumisenkestävää materiaalia voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

Leikatut kirjaimet

Leikatut kirjaimet sopivat kotiin, toimistoon tai myymälään. Leikatut kirjaimet voidaan kiinnittää esim. oveen tai seinään. Leikatut kirjaimet antavat tyylikkään ja ammattimaisen vaikutelman ja niitä käytetään usein auloissa, vastaanotoissa, toimistoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, usein informaatiokyltteinä, mutta niitä voidaan käyttää myös kodin koristeena. Suunnittele omat kirjaimesi haluamassasi fontissa ja koossa. Irtokirjaimilla voit näyttää kahvilan sijainnin, missä vessat ovat tai reitin kylpyläosastoon.

Leikatut numerot

Leikatut numerot ovat tyylikäs vaihtoehto sinulle, joka suosit irtonumeroita kylttien sijaan. Leikatut numerot voidaan kiinnittää seinään tai oveen, mutta niitä voidaan käyttää myös ulkona, kunhan pinta on tasainen ja kuiva. Leikatut numerot antavat tyylikkään vaikutelman ja ne voi tilata eri fonteissa ja kooissa riippuen siitä, mitä haluat kyltillä kertoa.

Mallin mukaan leikattujen kylttien asennus

Mallin mukaan leikatuissa kylteissä on itseliimautuva tausta, joka irrotetaan ennen asennusta. Käytä asennukseen kyltin mukana toimitettua mallia ja kiinnitä se haluttuun pintaan (seinä tai ovi) mukana toimitetulla kaistaleilla. Leikatut osat (ilman suojateippiä) asennetaan sitten malliin. Irrota sitten malli. Kyltti on valmis!

Video kiinnitystapa: teippi

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Teippi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?