Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Maatilakyltit -tietoa

Maatilakylttien tehtävänä voi olla esimerkiksi houkutella asiakkaita, osoittaa varaston sijainti tai toivottaa vierailijat tervetulleiksi tilalle. Nykytrendi on suosia paikallisia tuottajia, joten maatilalla kannattaa olla selkeä nimikyltti ja kyltti, joka kertoo, mitä tilalta voi ostaa.

Maatilakylteillä on monia tehtäviä, joten siksi ne voidaan myös suunnitella monella eri tavalla. Suunnittele yksilöllisiä maatilakylttejä, joilla annat kävijöille haluamaasi tietoa.

Maatilakyltin muotoilulle ja sen välittämälle sanomalle vain mielikuvitus asettaa rajat. Kyltin suunnittelussa on kuitenkin tärkeä huomioida, mihin se sijoitetaan ja mitä tietoja se välittää. Suunnittele yksilöllinen maatilakyltti – täältä saat hyödyllisiä vinkkejä.

Video kiinnitystapa: ruuvi ja ruuvihattu


Suunnittele yksilöllisiä maatilakylttejä

Tilamyynti 

Paikallisesti tuotettujen ja luonnonmukaisten tuotteiden myynti tiloilta yleistyy jatkuvasti. Se on kätevää, persoonallista ja etenkin ympäristöä säästävää toimintaa. Suunnittele ohikulkijoiden houkuttelemiseksi esimerkiksi ”Tuoreita munia”- tai ”Luomulihaa”-kyltti. 

Maatilan nimi 

Kutsuva kyltti on herättää aina kiinnostusta. Kylttiin voi kirjoittaa pelkän maatilan nimen ja tervetulotoivotuksen asemasta esimerkiksi ”Tervetuloa Suomisen perheen maatilalle”. Muista, että persoonallinen ilmaus henkii oman maatilasi tunnelmaa. 

Maatilan tarjonta

Nykyisin isoilla maatiloilla on monenlaista tarjontaa ja toimintaa. Tilat eivät enää useinkaan keskity yksinomaan esimerkiksi ratsastukseen tai hevosten kasvatukseen. Usein tilat tarjoavat monenlaisia palveluja yöpymismahdollisuudesta ja eläinten silittelystä luonnonmukaisiin tuotteisiin ja luontoelämyksiin. Maatilakyltillä voit kertoa kävijöille tilan tarjonnasta ja lisätä näin tilan kiinnostavuutta.  

Luo järjestystä

Leikkimökki, verstas, puuliiteri ja varasto – maatilalla on lukuisia paikkoja, jotka kaipaavat merkintää. Luo yhtenäinen vaikutelma käyttämällä näissä kylteissä samaa tyyliä kuin maatilan nimikyltissä.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?