Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Hauskat kyltit -tietoa

Hauskat kyltit keventävät tunnelmaa niin töissä, kotona kuin yhdistyksen tiloissakin. Vaikka sanoma olisi pohjimmiltaan kuiva ja ikävä, sen viestittämiseen löytyy aina hauska tapa.

Päästä mielikuvitus valloilleen ja ilahduta ympäristöä veikeillä, humoristisilla ja hauskoilla kylteillä. Hauska kyltti voi välittää lähes minkä sanoman tahansa. Jos sinun on vaikea löytää inspiraatioita, voit vilkaista, millaisia teemoja tämän ryhmän kylteissä yleensä käytetään.

Video kiinnitystapa: ruuvi


Hauskoja kylttejä eri teemoilla

Hauskat tiekyltit

Näiden kylttien lähtökohtana ovat usein liikenteessä käytettävät tiekyltit, joita muokataan muunnelluilla tai hauskoilla viesteillä. Tunnistusarvo lisää humoristisuutta. 

Hauskat kieltokyltit

Myös näihin kyltteihin inspiraatiota haetaan liikenteestä. Klassisessa kieltokyltissä on yleensä punainen rengas ja punainen poikkiviiva sekä valinnainen kuva tai symboli. Kuvien luonne vaihtelee sen mukaan, mitä kielto koskee. 

Hauskat kehotuskyltit

Tähän ryhmään kuuluu klassisia ”Siivoa jälkesi – äitisi ei ole töissä täällä” -tyyppisiä kylttejä monine muunnelmineen. Näiden kylttien tarkoitus on kehottaa toimintaan humoristisella tavalla. 

Hauskat ovikyltit

Kirjoitusvirheet, hassut synonyymit tai vihjaukset tekevät kylteistä tavanomaisia kylttejä paljon huvittavampia. Hauskoja ovikylttejä voi käyttää niin kotona kuin kokoustilojenkin ovissa.  

Hauskat nimikyltit

Toimiston ovenpielessä tai työasun rintamuksessa käytettävien nimikylttien ei ole pakko olla kuivia ja tylsiä. Uskalla poiketa totutusta ja suunnittele hauska nimikyltti työpäivien piristykseksi.

Tilaa hauska kyltti ja tarjoa työyhteisölle päivän naurut!

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?