Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Magneettikyltit -tietoa

Tarjoamme magneettikylttejä, joissa on kokonaan peittävä magneetti ja himmeä, UV-suojattu pinta. Magneettikyltit on kiinnitettävä puhtaalle, kuivalle ja tasaiselle pinnalle, jotta ne kiinnittyvät kunnolla.

Magneettikylttejä voi käyttää sekä sisällä että ulkona, ja niillä on monia käyttöalueita. Ne voi kiinnittää esimerkiksi autoon. Automagneetilla voit helposti mainostaa yritystäsi tai muuta liiketoimintaa.

Suunnittele persoonallisia jääkaappimagneetteja tai magneettikylttejä, joita voi kiinnittää astianpesukoneeseen ja muihin magneettisiin pintoihin, esimerkiksi valkotauluun.

Magneettikylttimme valmistetaan digitaalipainatuksella, ja niitä voi tilata haluamansa värisenä. Magneetin paksuus on 0,6 mm, ja suurin tilattavissa oleva koko on 900 x 1500 mm. Pienin tarjoamamme koko on 10 x 30 mm. Kylttiautomaatissa voit ladata omia kuviasi ja suunnitella magneettikylttejä täysin omien toiveidesi mukaan.

Käyttöalueet:

  • Anna yrityksen tai muun liiketoiminnan näkyä automagneetissa tai suunnittele oma ajoharjoittelukyltti. Magneetti on helppo kiinnittää ja irrottaa. 
  • Suunnittele persoonallisia jääkaappimagneetteja, joissa on hauskoja sitaatteja tai kuvia. Astianpesukoneeseen kiinnitettävän magneettikyltin avulla muut tietävät, ovatko tiskit puhtaita vai likaisia. Magneettikylttejä voi kiinnittää tarvittaessa ja irrottaa jälkiä jättämättä. 
  • Suunnittele persoonallisia magneettikylttejä, joita voi kiinnittää esimerkiksi valkotauluun ja muihin magneettisiin pintoihin.

Tärkeä muistaa:

Magneetti kestää noin -30 °C:n / +55 °C:n lämpötiloja. Enimmäislämpötila lyhytaikaisesti: 65°C. Magneettikylttiä ei saa käyttää pitkää aikaa autossa, koska se voi vahingoittaa maalipintaa. Huomaa, että magneetti voi irrota autosta suurissa nopeuksissa. Magneettikyltit on kiinnitettävä puhtaalle, kuivalle ja tasaiselle pinnalle, jotta ne kiinnittyvät kunnolla. 

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Magneetti

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?