Tietoa COVID-19-pandemiasta: tuotantomme ja toimituksemme toimivat tavalliseen tapaan.

Lue lisää.

Aloita kyltin suunnittelu napsauttamalla tätä

Julisteet

Julisteet ovat täydellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat tuoda viestisi näkyviin edullisesti ja yksinkertaisesti. Suurikokoisia julisteita käytetään usein huomion herättämiseen tai tiedon levittämiseen messuilla, konserteissa ja muissa tapahtumissa. Julisteet voidaan ripustaa näyteikkunoihin, seinille, oviin tai ilmoitustauluille ja ne ripustetaan usein julkisille paikoille kuten kauppakeskukset, ravintolat ja myymälät.

Myymälät ja yritykset käyttävät mainosjulisteita tavaramerkin markkinointiin tai uusien tuotteiden ja palvelujen mainostamiseen. Pienempiä julisteita voidaan käyttää kotona tyylikkäänä sisustuselementtinä. Luo omat mainosjulisteet, kampanjajulisteet, vaalijulisteet ja konserttijulisteet tai sisusta kotisi eri kokoisilla julisteilla, joiden aiheen voit valita itse!

Näytä lisää

Aloita kyltin suunnittelu

Models Julisteet

Created with Fabric.js 3.4.0

Juliste

320 x 450 mm

€12.25

Created with Fabric.js 3.4.0

Juliste

300 x 400 mm

€11.63

Created with Fabric.js 3.4.0

Juliste

250 x 300 mm

€10.47

Created with Fabric.js 3.4.0

Juliste

350 x 500 mm

€13.04

Kylttiautomaatissa on tarjolla suuri määrä värejä, muotoja ja kokoja. Lataa oma kuvasi tai valitse Kylttiautomaatin valmiista kuvista. Julisteiden minimikoko on 100 x 100 mm ja maksimikoko 4000 x 1200 mm. Ne painetaan digitaalisesti yhdelle puolelle. Materiaali on korkealaatuista valokuvapaperia, jonka paksuus on 0,192 mm (192μ). Julisteitamme voidaan käyttää sisällä tai ulkona, mutta ne kestävät sisäkäytössä pitempään. Ulkokäytössä käyttöikä on 3 kuukautta.

Käyttökohteet

  • Julisteet sopivat erinomaisesti yrityksille ja myymälöille tavaramerkkien, tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Suurikokoiset julisteet voivat herättää huomiota ja inspiroida.
  • Luo yksilöllisiä julisteita kampanjoita, messuja, konsertteja, syntymäpäiväjuhlia ja muita tapahtumia varten.
  • Suunnittele julisteita makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön, lastenhuoneeseen tai työpaikalle. Juliste on helppo ja edullinen tapa herättää tyhjä seinä eloon.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?