Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Vastaanottokyltit -tietoa

Vastaanottokyltti on sisäänkäynnin yhteydessä oleva kyltti, jota käytetään hoitoalalla. Vastaanottokylttejä voi olla vastaanoton ulko-ovessa ja eri osastojen ovissa. Kylttien avulla asiakkaiden on helppo löytää oikeaan paikkaan, ja ne luovat myös selkeyttä, koska niistä potilas voi tarkistaa, kenen luokse hän on menossa.

Kaikille vastaanottokylteille on yhteistä, että ne kertovat kävijöille ja potilaille, missä vastaanotto sijaitsee ja kuka vastaanotolla työskentelee. Ne ovat informatiivisia kylttejä, mutta tekstin sisältö vaihtele käyttötarkoituksen mukaan. 

Vastaanottokyltit – eri tekstejä

Vastaanoton rakenteesta riippuen vastaanottokyltit voidaan muotoilla eri tavoin niiden välittämän viestin mukaan.

Sisäänkäynti

Sisäänkäynnin yhteydessä tietojen on hyvä olla mahdollisimman selkeitä. Näissä vastaanottokylteissä on yleensä vastaanoton nimi, aukioloajat ja puhelinnumero. Jos vastaanotolla on vain muutama työntekijä, usein myös heidän nimensä ja tehtävänsä mainitaan. Usein kylteissä kerrotaan myös kotisivujen osoite. Näin asiakkaat voivat etsiä lisätietoja siinä tapauksessa, että vastaanotto on suljettu heidän kulkiessaan sen ohitse.

Osastokyltti

Isommilla vastaanotoilla monen ammattikunnan edustajat työskentelevät usein yhdessä. Tällöin on tärkeää, että osastot merkitään selkeästi. Nimen ja ammattinimikkeen sisältävät kyltit kertovat, missä kukin työskentelee. 

Sisäovi/nimi

Jos vastaanotolla työskentelee esimerkiksi vain psykologeja, riittää, kun jokaisen huoneen tai osaston kohdalla lukee, kuka sisällä ottaa potilaita vastaan. 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?