Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

heijastinkyltit -tietoa

Monien kylttien pitää näkyä ja olla luettavissa sekä päivänvalossa että pimeässä. Heijastinkyltit varmistavat hyvän näkyvyyden ulkona myös pimeällä. Heijastinkylttiä käytetään usein työympäristöissä varoittamiseen, tiedottamiseen ja turvallisuuden varmistamiseen. Tavallisia esimerkkejä heijastavista kylteistä ovat hätäkyltit, kieltokyltit, palokyltit, varoituskyltit ja kehotuskyltit. 

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella heijastavia alumiinikylttejä, joihin voit valita värin ja muodon omien toiveidesi mukaan. Suunnittele heijastava ”Varo lapsia” -kyltti, joka kehottaa tielläliikkujia vähentämään nopeutta, tai talon numerokyltti, joka näkyy hyvin pimeässä. Kylttiautomaatissa on monia valinnanmahdollisuuksia!

Alumiiniset heijastinkyltit

Tarjoamme heijastavia alumiinikylttejä, joita voi tilata kokoon 2 000 x 1 200 mm asti. Heijastava pinta on luokiteltu RA1:n mukaan, ja sen paksuus on 140 mikronia. Kyltit ovat sileitä, ja niiden paksuus on 1,5 mm. Kyltit laminoidaan lopuksi heijastavalla laminaatilla, joka sisältää kulumista ja värin haalistumista ehkäisevän UV-suojan.

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella kaikenlaisia heijastavia kylttejä ”Varo lapsia” -kylteistä ja pysäköintikylteistä tyylikkäisiin talon numerokyltteihin, jotka näkyvät hyvin pimeässä. Voit valita kyltille jonkin seuraavista kiinnitystavoista: pylväskiinnike, teippi tai ruuvi.

Video kiinnitystapa: ruuvi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?