Miten voimme auttaa?

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä ovat eri kylttien suurimmat mitat?

Muovikyltit (kaiverrus): 295 x 295 mm.
Muovikyltit (väripainatus): 1000 x 1000 mm.
Puukyltit: 1350 x 800 mm.
Pleksilasikyltit: 1400 x 900 mm.
Alumiinikyltit: 2000 x 1200 mm.
Banderollit: 4000 x 1250 mm.
Tarrat: 1200 x 1000 mm.
Vinyylitekstit: 3000 x 550 mm.
Rullautuvat telineet: 2000 x 1000 mm.
Magneettikyltit: 1500 x 900 mm.
Messinkiset merkintälaatat: 60 x 18 mm.
Julisteet: 1200 x 4000 mm.
Kaiverretut kyltit: 570 x 570 mm.

Tuotesivultamme löydät lisätietoa kylteistä, kuten koot, paksuudet, käyttöiät, valmistusmenetelmät ja paljon muuta.

Mitä kiinnitystapoja kylteille on tarjolla?

Kyltin tyypistä ja koosta riippuen valittavana on erilaisia kiinnitystapoja. Valitse haluamasi kiinnitystapa suoraan designsivulla. Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, käy tuotesivuillamme ja napsauta haluamaasi tuotetta.

Miten voi tehdä tilauksen?

Voit aloittaa luomalla täysin oman kylttidesignin Kylttiautomaatissa tai lähteä liikkeelle mallikyltistä ja sovittaa sen omiin toiveisiisi. Kun olet tyytyväinen kylttiisi, siirrä se ostoskoriisi. Voit nyt joko mennä kassalle napsauttamalla "Siirry kassalle" tai jäädä sivulle suunnittelemaan lisää kylttejä. Kassalla täytät osoitetietosi ja valitset maksutavan.

Onko mahdollista lisätä oma logo tai kuva?

Kyllä, voit ladata oman kuvan tai logon Kylttiautomaattiimme. Kyltin koosta riippuen JPG-, BMP-, GIF-, PNG- tai TIFF-formaatit saattavat riittää, mutta suosittelemme aina vektorikuvia kuten PDF, EPS tai SVG parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Kuvien suositeltu resoluutio on 100 ppi. Alemmalla resoluutiolla saadaan huonompi painotulos, jolloin kuvat voivat olla sumeita/pikselöityneitä. Haluatko tietää, onko kuvasi laatu riittävä? Lataa kuvasi/logosi Kylttiautomaattiin. Useimpien formaattien yhteydessä kuvan alla näytetään suositeltu maksimikorkeus- ja leveys.

Kuinka saan tilauksen arvonlisäverottomana?

Jos teet tilauksen yrityksenä, voit saada tilauksen arvonlisäverottomana. Tarvitset rekisteröidyn ALV-tunnisteen, jota käytetään EU:n sisäisissä tilauksissa. ALV-tunniste ilmoitetaan samalla sivulla kuin osoitetiedot. Voit tarkistaa ALV-tunnisteen seuraavalla sivulla: VIES. Yritysten on ilmoitettava ALV-tunnisteensa välttyäkseen arvonlisäveron veloitukselta. Yrityksiltä jotka eivät merkitse voimassa olevaa arvonlisänumeroa, veloitetaan 24 % ei vähennyskelpoista ALV:a.
Yksityishenkilöiltä laskutetaan 24 % arvonlisävero.

Kuinka saan lisättyä kylttiin tekstiä eri kirjasimilla tai erikokoista tekstiä?

Jos haluat lisätä kylttiin tekstiä erilaisilla tai erikokoisilla kirjasimilla, sinun on lisättävä kylttiin useita objekteja. Objekti lisätään napsauttamalla ”Lisää teksti” -ruutua. Tämän jälkeen voit muokata tekstiä ja sen kokoa kussakin objektissa omien toiveidesi mukaan.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Vinyylitekstit: 3-5 arkipäivää.
Muovikyltit, nimikyltit (kaiverrus), muoviset merkintäkyltit, kaiverretut kyltit: 4-6 arkipäivää.
Muovikyltit, nimikyltit (kaiverrus), muoviset merkintäkyltit, kaiverretut kyltit.
Alumiinikyltit, akryylikyltit, messinkikyltit, nimikylttit (väripainatus), puukyltit, rullautuvat telineet, julisteet, messinkiset merkintälaatat, tarrat ja pisarasuojat: 4-8 arkipäivää.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Puhelin: +46 31-44 81 78

Arkisin 11-17 (suljettu lounasaikaan klo 14.00 - 15.00)

Tai käytä tätä lomaketta

Jos sinulla on tilaus- tai laskunumero, ilmoita se ottaessasi meihin yhteyttä. Se helpottaa toimintaamme, kun yritämme auttaa sinua kysymyksessäsi.

Kun otat Kylttimaxiin yhteyttä sähköpostilla, tallennamme viestisi ja yhteystietosi. Tämä on tarpeen asian käsittelemiseksi. Lisätietoja löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?