Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Koirakyltit -tietoa

Koirakylttejä on lukuisia eri tyyppejä. Yleisimpiä ovat koiran pantaan kiinnitettävät, yksilölliset nimikyltit. Monet koiranomistajat haluavat kyltin, joilla he viestittävät ohikulkijoille tietoja, kuten ”Varo koiraa” -kyltin tai ”Älä ulkoiluta koiraa täällä” -kyltin.

Meillä on erittäin laaja valikoima koirakylttejä, joita voit itse muunnella niin tekstin, materiaalin kuin ulkonäönkin osalta. Koira on ihmisen paras ystävä ja suosituimpia lemmikkieläimiä. Seuranpidon lisäksi koiralla voi olla monia muitakin tehtäviä. Koira voi toimia vartijana tai metsästäjän apulaisena, tai se voi olla näkövammaisen opas. Laajasta koirakylttien valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tilanteeseen.

Video kiinnitystapa: ruuvi ja ruuvihattu


'Varo koiraa' vai 'Tervetuloa koirille'?

”Varo koiraa” on erittäin klassinen kylttityyppi. Se toimii varoituksensa vierailijoille, mutta se voi kertoa myös mahdollisille murtovarkaille, että kotia vartioi koira.  Jos haluat pehmentää ”Varo koiraa” -kyltin tyyliä, voit valita tekstiksi esimerkiksi ”Varo valloittavaa koiraa”. Tämän tyyppinen kyltti ei ole yhtä pelottava, mutta se kertoo silti selkeästi koiria pelkääville, että heidän kannattaa varoa astuessaan sisään.

Koirakyltti voi olla myös koiran nimen kertova nimikyltti. Sen voi kiinnittää koiratarhan aitaan tai koirankoppiin toivottamaan vierailijat tervetulleiksi koiran kotiin. Miten haluat (kutsuttujen ja kutsumattomien) vieraiden huomaavan koiran? Suunnittele oma koirakyltti tämän ajatuksen pohjalta. 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?