Kylttimax yrityksenä

Tämä on Kylttimax

Kylttimax on innovatiivinen kyltinvalmistaja, joka digitalisoi alan tavoitteenaan tarjota asiakkaille mahdollisimman laaja valikoima helppoudesta, hinnoista ja nopeista toimituksista tinkimättä. Verkkopohjaisella Kylttiautomaatti-suunnittelutyökalullamme asiakkaat voivat räätälöidä kylttinsä verkossa ja saada tilauksen kotiin tai yritykseen toimitettuna. 

Yrityksen toimisto ja tuotantotilat ovat Göteborgin itäpuolella Landvetterissä. Meillä on tällä hetkellä 50 työntekijää, jotka varmistavat, että tilauksesi käsitellään mahdollisimman tehokkaasti ja auttavat sinua vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi. Kyltinvalmistuksemme täyttää korkeimmat laatuvaatimukset ja kyltit tarkastetaan huolella ennen kuin ne lähetetään asiakkaille. Valikoimamme laajentuu jatkuvasti ja tarjoamme nyt sekä kaiverrettuja että painettuja tuotteita.

Kaikki ovat tervetulleita tilaamaan meiltä, sekä yritykset että yksityishenkilöt. Aloitimme toimintamme vuonna 2008 ja olemme sittemmin toimittaneet yli kolme miljoonaa kylttiä yli 100 maahan eri puolilla maailmaa. Tavoitteemme on luoda helppoja ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaittemme tarpeet samalla kun kannamme vastuumme yhteiskunnassa ja työskentelemme aktiivisesti ilmasto- ja kestävyyskysymysten parissa.

Visiomme

Visiomme on olla helpoin ja vastuullisin vaihtoehto kylttien tilaamiseen verkossa.

Arvot

Arvomme ovat luonnollinen osa yrityskulttuuriamme ja ohjaavat kaikkea toimintaamme. 

Helppous

Uskomme helppouteen sen kaikissa muodoissa. Kaikkien on helppo tulla asiakkaaksemme, tilata meiltä ja viestiä kanssamme. Pyrimme koko ajan luomaan helppoja ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaittemme tarpeet samalla kun teemme päivittäisestä työstä sujuvaa ja tehokasta helpoilla ja selkeillä työprosesseilla.

Vastuullinen

Toimimme aina vastuullisesti. Meille on itsestäänselvyys, että kannamme vastuumme siitä, miten toimintamme vaikuttaa yhteiskuntaan. Siksi työskentelemme ilmasto- ja kestävyyskysymysten (CSR) parissa ja osallistumme kampanjoilla ja erilaisilla kumppanuuksilla. Haluamme olla vastuullinen, turvallinen ja kestävä vaihtoehto. Lue lisää CSR-työstämme täältä.

Huomaavainen

Välitämme toisistamme ja kunnioitamme toisiamme, asiakkaitamme ja ympäristöämme. Asiakkaidemme on tunnettava olonsa turvalliseksi ja tyytyväiseksi meiltä ostaessaan ja saada aina tarvitsemaansa apua.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?