Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Kylttimax yrityksenä

2008. Vuosi, jolloin Kylttimax näkee päivänvalon ensimmäistä kertaa. Göteborgin saariston Fotön saarella sijaitsevassa kellarista käsin aloitimme kylttien myynnin yrityksille ja yksityishenkilöille ja perustimme nykyään innovatiivisen, vastuullisen ja kokeneen kylttivalmistajan, jolla on toimisto ja tuotantotilat Landvetterissä Göteborgin itäpuolella.

15 vuoden aikana olemme myyneet lähes 8 miljoonaa kylttiä yli 120 maahan. Tämän kokemuksen ansiosta voit asiakkaana luottaa siihen, että tiedämme, mitä teemme. Teemme sinulle helpoksi suunnitella ja tilata kylttejä juuri haluamallasi tavalla.

Nykyään Kylttimax on yksi suurimmista kylttien toimittajista, ja se pystyy toimittamaan kaikkea yhdestä kyltistä aina tuhansiin kyltteihin yhdessä tilauksessa. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan ideasi.Vakiokylteistä erikoistilauksiin

Valikoimastamme löydät aina vakiokylttejä, joista voit aloittaa oman kyltin luomisen. Valmistamme myös erikoistilauksia, jotka eivät kuulu vakiovalikoimaamme. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voimme hankkia haluamasi erikoismateriaalin ja valmistaa kyltin täsmälleen toiveittesi mukaan. Ota yhteyttä, jos et löydä etsimääsi materiaalia, kokoa tai mallia verkkosivuiltamme. 

Olemme epäsovinnaisia...

...ja olemme ylpeitä siitä. Kylttiautomaatti-suunnittelutyökalumme avulla voit helposti luoda kyltin tyhjästä. Tämän yksinkertaisen työkalun ansiosta, jossa voit valita materiaalin, muodon, tekstin, värin, aiheen ja kiinnitystavan, jokainen kyltti on ainutlaatuinen. Sinä päätät millaisen tuotteen haluat.

Se on meille tärkeää. Olemme epäsovinnaisia ja mullistamme alan, joka ei ole pysynyt viimeisten 20 vuoden aikana tapahtuneen digitalisaation perässä. Haluamme tehdä kylttien tilaamisesta helppoa - sekä itse suunniteltujen että mittatilaustyönä tehtyjen.

Teemme kyltit helpoiksi

Me porataan, laminoimme, taivutamme, jyrsimme ja käytämme lasersyövytystä, kaiverrusta ja lasertulostusta. Toisin sanoen sinun on asiakkaana helppo löytää juuri se, mitä haluat. Miltä vakiovalikoimamme näyttää? Alla näet, mitä voimme tarjota sinulle vakiovalikoimastamme:

Alumiinikyltit - Ruostumattomat kyltit - Kaiverretut kyltit - Pleksilasikyltit - Vinyylitekstit - Tarrat - Magneettikyltit - Messinkikyltit - Puukyltit - Roll-upit - Banderollit - Leikatut kyltit - Eco BoardSaat meistä ja tarjoamistamme palveluista kattavan kuvan tuotekatalogistamme. Sieltä löydät tietoa standardimateriaaleistamme, valmistusprosesseistamme, erikoistilauksistamme ja tuotetiedoistamme, mutta myös enemmän tietoa historiastamme ja siitä, miten työskentelemme tarjotaksemme sinulle asiakkaana parhaan mahdollisen palvelun ja laadun.

Tämä on Kylttimax

Huippulaadukkaat kyltit

Kylttimaxilla on lähes 80 työntekijää, jotka työskentelevät tiiviisti yhdessä varmistaakseen, että saat korkealaatuisia tuotteita, joiden tuotantovirta on paras mahdollinen.

  • Yrityksenä saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön asiakaspalvelussa, joka auttaa sinua tilauksesi kanssa. Muussa tapauksessa suunnittelet kyltin Kylttiautomaatissa ja tilaa.

  • Kylttien suunnittelijamme varmistavat, että kyltit ovat suunnitelmiesi mukaisia, ja lähettävät suunnitelman kyltinvalmistajillemme.

  • Kyltinvalmistajamme luovat ainutlaatuisen kylttisi.

  • Lopuksi paketointivastaavamme huolehtivat tilauksestasi, lajittelevat ja pakkaavat sen niin, että kylttisi toimitetaan ajoissa oikeiden tarvikkeiden kanssa.

Kyltinvalmistuksemme täyttää korkeimmat laatuvaatimukset ja kyltit tarkastetaan huolella ennen kuin ne lähetetään asiakkaille. Tyytyväisyystakuumme koskee koko valikoimaamme.

Mullistamme kylttialan vastuullisuutta painottaen

Emme halua vain toimittaa sinulle parhaita kylttejä. Haluamme myös olla kylttivalmistaja, jossa työntekijämme tuntevat olonsa turvalliseksi ja voivat hyvin. Yrityskulttuurimme on meille uskomattoman tärkeä, ja olemme ylpeitä siitä, että vuonna 2023 sijoituimme viidenneksi Ruotsin keskisuurten yritysten parhaiden työpaikkojen listalla.

Terveen työympäristön ansiosta voimme myös luoda korkealaatuisia tuotteita ja ajattelutavan, jonka mukaan olemme aina eturintamassa, innovatiivisia ja toimimme aina asiakkaan parhaaksi.

Tietenkin haluamme myös, että maailma on mahdollisimman hyvä paikka elää - kaikin tavoin. Yritämme ajatella vastuullisesti ja teemme sen useista eri näkökulmista. Kerromme CSR-sivullamme, miten pyrimme parempaan maailmaan.

Tämä on meidän tehtävämme

Me on innovatiivinen kylttivalmistaja, joka digitalisoi alan vuodesta 2008 lähtien. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laaja valikoima helppoudesta, hinnoista ja nopeista toimituksista tinkimättä.

Lue myös visiostamme ja arvoistamme yrityksenä. 

Kuulostaako Kylttimax kyltinvalmistajalta, jota voisit harkita?

Voisimmeko olla etsimäsi? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä, olipa kyse mistä tahansa (se saisi mieluusti koskea kylttejä, koska olemme siinä parhaita).

Varaa tapaaminen keskustellaksesi tarpeistasi. Voimme auttaa sinua alusta lähtien ja perustamme sinulle yritystilin. Näin voit helposti palata ja tilata juuri sinun yrityksellesi räätälöityjä kylttejä.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?