Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Visio ja arvot

Me olemme Kylttimax

Tavoitteenamme on luoda yksinkertaisia ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi. Digitalisoimme kylttialan ja haluamme tarjota sinulle mahdollisimman laajan valikoiman edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Pysyäksemme kehityksen kärjessä ja ollaksemme innovatiivisia meidän on oltava uteliaita, vastuullisia ja reagoivia. Kylttiautomaattimme avulla voit tilata kylttejä juuri haluamallasi tavalla - se on tärkein panoksemme alamme mullistamiseen. 

Astu siis kylttimaailmaamme, tutustu uusiin materiaaliyhdistelmiin, kuvioihin ja kiinnitystapoihin - mutta lue ensin visiostamme ja arvoistamme. Ne ohjaavat sitä, mitä teemme täällä Skyltmaxhusetissa Landvetterissä, Göteborgin itäpuolella.

Visiomme

Visiomme on olla helpoin ja vastuullisin vaihtoehto kylttien tilaamiseen verkossa.

Arvot

Arvomme ovat luonnollinen osa yrityskulttuuriamme ja ohjaavat kaikkea toimintaamme. 

Helppous

Uskomme helppouteen sen kaikissa muodoissa. Kaikkien on helppo tulla asiakkaaksemme, tilata meiltä ja viestiä kanssamme. Pyrimme koko ajan luomaan helppoja ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaittemme tarpeet samalla kun teemme päivittäisestä työstä sujuvaa ja tehokasta helpoilla ja selkeillä työprosesseilla.

Vastuullinen

Toimimme aina vastuullisesti. Meille on itsestäänselvyys, että kannamme vastuumme siitä, miten toimintamme vaikuttaa yhteiskuntaan. Siksi työskentelemme ilmasto- ja kestävyyskysymysten (CSR) parissa ja osallistumme kampanjoilla ja erilaisilla kumppanuuksilla. Haluamme olla vastuullinen, turvallinen ja kestävä vaihtoehto. Lue lisää CSR-työstämme täältä.

Huomaavainen

Välitämme toisistamme ja kunnioitamme toisiamme, asiakkaitamme ja ympäristöämme. Asiakkaidemme on tunnettava olonsa turvalliseksi ja tyytyväiseksi meiltä ostaessaan ja saada aina tarvitsemaansa apua.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?