Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Puukyltit -tietoa

Toivota vieraasi tervetulleeksi tunnelmallisella puukyltillä tai sisusta kotisi hauskalla mietelausekyltillä. Suunnittele omat puukylttisi omalla tekstillä suoraan kotisivuillamme.

Huomaa, että puukyltit on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Video kiinnitystapa: ruuvi


Puukyltit omalla tekstillä

Puukylttejä käytetään usein lämpimän ja kodikkaan tunnelman luomiseen. Meillä voit luoda omalla tekstilläsi varustettuja persoonallisia puukylttejä, jotka lisäävät kodin tai mökin viihtyisyyttä. Käyttämällä erilaisia fontteja voit suunnitella eri ympäristöihin sopivia puukylttejä. Suositko klassisia puukylttejä, maalaistyyliä tai modernia minimalismia?

Valmistus ja materiaali

Puukylttimme valmistetaan MDF-levystä, joka on päällystetty koivu- tai tammiviilulla. Materiaalin paksuus on 4 mm. Koska materiaali on käsittelemätöntä, kyltit on tarkoitettu ainoastaan sisätiloihin. Puukyltit painetaan UV-väritulostimella, eli voit käyttää värikuvia ja värillisiä tekstejä. Valitse haluamasi puulaji, väri, muoto, kiinnitystapa ja koko Kylttiautomaatissa. Puukylttejä on saatavana kokoon 1100 x 1100 mm saakka. Puukyltit voidaan kiinnittää ruuveilla tai teipillä, ripustaa seinälle tai kiinnittää seinätelineeseen.

Käyttökohteet

Muutamia tavallisia käyttökohteita ovat:

  • Ovikyltit ja sisustuskyltit – esim. kylpyhuoneen, makuuhuoneen tai saunan oveen, kun haluat luoda lämpimämmän tunnelman kuin muovikyltillä. Tervetulotoivotuksella varustettu kyltti tai mietelausekyltti luovat kodikkaan ja kutsuvan tunnelman.
  • Kyltit lemmikeille – esim. lemmikin ruoka- tai makuupaikalle.
  • Puukyltit sisustuselementteinä, esim. ravintolassa, vastaanotossa tai sisäänkäynnissä luovat kutsuvan, iloisen ja luonnonläheisen vaikutelman.

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Ruuvi
Ruuvi ja ruuvihattu
Teippi
Lippukiinnike
Riippuva
Seinäkiinnike
Vaijeriripustus kattoon

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?