Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Mökkikyltit -tietoa

Mökkikylttejä käytetään usein leirintäalueilla ja mökkikylissä. Mökeillä voi olla erilaisia nimiä, kuten Iso mökki, Pieni mökki, Peikkomökki ja Tunturimökki. Monesti nimi viittaa mökin kokoon tai sen sijaintiin.

Tavallisesti mökkikyltti on mökin ulkopuolella, jotta kävijän on helpompi löytää oikea mökki. Joskus myös mökin sisällä on pieni kyltti, joka toivottaa tulijat tervetulleiksi.

Mökkikylteillä on erilaisia tehtäviä, mutta yleensä niitä käytetään osoittamaan matkailijoille ja muille kävijöille vuokrattavien mökkien nimi. Kaikkien muiden yksityiskohtien tavoin myös kyltin on välitettävä oikea tunnelma. Kyltti on osa kokonaisuutta, jonka mukaan kävijät arvioivat kokemuksensa.

Mökkikyltit – Muista kokonaisuus

Huomioi mökin luonne

Yksittäisten mökkien ja isojen leirintäalueiden lisäksi mökkejä vuokrataan nykyisin usein myös varta vasten rakennetuissa mökkikylissä, joiden keskeisiä päämääriä on upeiden luontoelämysten tarjoaminen. Suunnittele mökkikyltti niin, että se heijastaa oikeaa tunnetta. Huomioi myös mökkikylän toimintaidea ja itse mökin luonne.  Metsästysmökin kyltissä voi hyvinkin olla erilaisia eläimiä, kun taas lapsen leikkimökin kylttiin sopii esimerkiksi pieni peikko. Kokonaisuus muodostuu yksityiskohdista.

Materiaali

Mökkien tarkoitus on usein tarjota kävijöille mahtavia luontoelämyksiä, ja tällöin puu on sisälle ripustettavien mökkikylttien itsestään selvä materiaali. Ulkona käytettävien kylttien on sitä vastoin hyvä olla muovia tai alumiinia, joka kestää erilaisia sääoloja ja tuulen riepottelua. 

Koko

Jos mökkikyltti kiinnitetään mökin ulkoseinään opastamaan kävijät oikeaan mökkiin, koko on hyvä huomioida kyltin suunnittelussa. Mikäli mahdollista, kokeile ensin, miten suuri kyltistä on tehtävä, jotta se sopii mökin muuhun ilmeeseen ja näkyy hyvin tielle asti.

Video kiinnitystapa: ruuvi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?