Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Pysäköintikyltit -tietoa

Yrityksillä, yhdistyksillä ja yksityishenkilöillä on erilaisia tarpeita pysäköintipaikkojen merkintään. Kylteillä voidaan esimerkiksi osoittaa asiakkaiden ja työntekijöiden parkkipaikat, vuokratut parkkipaikat ja yksityiset pysäköintialueet.

Lisäksi on hyvä merkitä erikseen liikuntaesteisille tarkoitetut pysäköintipaikat sekä pysäköinnin sallittu kesto. ”Pysäköinti kielletty” -kyltti pitää asiattomat vieraat loitolla. Oikeanlaiset pysäköintikyltit pitävät pysäköintialueen järjestyksessä.

Video kiinnitystapa: ruuvi


Kolmenlaisia pysäköintikylttejä

Pysäköintikylttejä käytetään yleensä kolmeen päätarkoitukseen. Ennen tilaamista on hyvä miettiä, mikä tehtävä kyltillä on. 

Pysäköinti

Tavallisin pysäköintikyltti osoittaa, mihin autoilija voi pysäköidä ajoneuvonsa. 

Pysäköinti kielletty

Jos pysäköinti on jossakin paikassa kokonaan kielletty, asia on hyvä merkitä kyltillä, jotta luvattomat ajoneuvot pysyvät poissa. Tällöin kyseeseen tulee yleinen kielto, kuten ”Pysäköinti kielletty”, tai kyltti, joka kertoo, että pysäköinti ei ole sallittu tiettyinä vuorokaudenaikoina.

Kohdennetut pysäköintipaikat

Oman ryhmänsä muodostavat kyltit, jotka osoittavat, kenelle pysäköintialue on tarkoitettu. Tällaisissa P-kylteissä voi olla esimerkiksi teksti ”Yksityinen pysäköintialue”, ”Pysäköinti tarkoitettu liikuntaesteisille” tai ”Henkilökunnan pysäköinti”. 

Suunnittele oma pysäköintikyltti

Perinteisten pysäköintikylttien lisäksi voit suunnitella oma pysäköintikyltin. Tavanomaisesta poikkeava ”Yksityinen pysäköintialue” -kyltti voi olla paljon hauskempi kuin pelkkä valkoinen P-kirjain sinisellä pohjalla. Tällainen kyltti sopii hyvin yleiselle pysäköintialueelle, mutta yksityisen parkkipaikan kyltin voi suunnitella yksilöllisemmin.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?