Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Roll-upit -tietoa

Etsitkö näppärää, kannettavaa mainospylvästä tai esittelytelinettä? Suosittelemme harkitsemaan rullautuvia telineitämme. Rullautuvat telineet (roll-upit) toimitetaan kantolaukussa, ja niitä on helppo kuljettaa ja pystyttää.

Käyttöalue on laaja. Rullautuvaa telinettä voidaan käyttää esittelyssä messuilla, tapahtumissa ja myymälöissä. Se on mainio väline, kun halutaan välittää viesti esimerkiksi näyttelyssä tai messuilla. Tuote on tarkoitettu sisäkäyttöön (käyttö ulkona omalla riskillä).

Rullautuvassa telineessä on alumiininen kuvakasetti (leveys 850 tai 1 000 mm), joka seisoo lattialla kahden taitettavan jalkatuen varassa. Kuva vedetään ulos kasetista ja kiinnitetään taustapuolelle tapilla. Tarjoamme rullautuvia telineitä kahtena kokona: 850 x 2 000 ja 1 000 x 2 000 mm. 

Kylttiautomaatissa voit suunnitella oman rullautuvan telineen itse! Lisää haluamasi teksti, kuva ja väri.

Video kiinnitystapa: teline


Rollup Standard

Painatus tehdään sileään ja kestävään, himmeäpintaiseen PET-polyesterikalvoon, joka ei sisällä PVC:tä. Painatusjälki on laadukas. Paksuus: 220 µ. Materiaalissa on harmaa valoa läpäisemätön taustapuoli, ja eikä se käpristy. 

Rollup ECO

Painetaan korkealaatuiselle liidunvalkoiselle polyesterikankaalle, jossa on vaaleanharmaa tausta, jonka paloluokitus on B1 (eurooppalainen standardi). Paksuus: 330 µ. Materiaaliassa ei ole PVC:tä ja se on sertifioitu ympäristöstandardi ISO 14001 mukaisesti. Soveltuu käytännössä kaikkiin julkisiin ympäristöihin, kuten toimistoihin, messuille, myymälöihin, sairaaloihin ja hotelleihin, joissa vaaditaan ympäristömerkitty materiaali.

Käyttöalueet:

  • Rullautuvat telineet sopivat erityisesti sisäkäyttöön kuten messuille, näyttelyille ja muihin esityksiin.
  • Ne ovat mainioita välineitä, kun halutaan välittää viesti esimerkiksi näyttelyssä tai messuilla. Monet yritykset käyttävät rullattavia telineitä markkinointitarkoituksiin, koska ne ovat näppäriä, tehokkaita ja edullisia.

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Teline

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?