Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Toimistokyltit -tietoa

Monia toimistohuoneita sisältävässä yrityksessä voi olla lukuisia erilaisia kylttejä. Pidä varasto järjestyksessä, kerro, ketkä eri ovien takana työskentelevät, tai merkitse kokoustilat kylteillä.

Toimistokylteillä voi olla monia eri tehtäviä. Tärkeintä on muistaa, että samantapaisen sanoman sisältävien kylttien on noudatettava samaa tyyliä.

Toimistokylttejä voi käyttää myös suunnan osoittamiseen tai huomion herättämiseen. Toimistossa tapahtuvan työn luonne määrittää, millaisia toimistokylttejä yrityksessä tarvitaan.

Video kiinnitystapa: ruuvi ja ruuvihattu


Esimerkkejä toimistokylteistä

Oikea henkilö

Useimmiten toimistojen ovessa on jonkinlainen nimikyltti. Nimen lisäksi kyltissä voidaan mainita myös henkilön työnimike tai osasto. 

Oikea suunta

Isoilla työpaikoilla voi olla tarpeen käyttää toimistokylttejä, jotka ohjaavat vieraat (ja työntekijät) oikeaan paikkaan. Tavallisimpia ovat kyltit, jotka ohjaavat vastaanoton tai WC:n suuntaan. Myös yrityksen eri osastojen sijainti on hyvä viitoittaa kylteillä. 

Oikea äänenvoimakkuus

Kokouksissa, haastatteluissa ja vastaavissa tilaisuuksissa on tärkeää, että tilojen ulkopuolella liikkuvat henkilöt metelöivät mahdollisimman vähän. Siksi tiloissa, joissa järjestetään tärkeitä tapaamisia, on oltava saatavana ”Älä häiritse” -tyyppisiä kylttejä hiljaisuutta edellyttävinä aikoina käytettäväksi.

Oikea asia oikeassa paikassa

Monet mieltävät kylttien käyttöpaikoiksi suuret varastotilat, joissa merkittäviä tuotteita on paljon. Mutta myös pienessä tilassa toimistotarvikkeet menevät ilman kylttejä helposti epäjärjestykseen. Suunnittele yksinkertainen ja selkeä toimistokyltti kaikille hyllyn tavaroille ja merkitse niille varatut paikat. Näin toimisto pysyy järjestyksessä melkein itsestään.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?