Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Kameravalvontakyltit -tietoa

Kameravalvontakyltti, joka kertoo selkeästi alueen, myymälän tai toimitilan olevan kameran tai kiertävän vartijan valvonnassa, on edullinen tapa lisätä valvonnan tehoa.

Ensi kädessä varkauksia ja murtoja eivät vähennä valvontakamerat, vartijat ja tarkkaavainen henkilökunta. Turvallisuutta lisää nimenomaan tieto valvonnan olemassaolosta. Kameravalvontakyltillä on siis tärkeä tehtävä.

Kameravalvontakyltit viittaavat useimmiten siihen, että myymälässä tai muussa vastaavassa paikassa on videokameravalvonta. Samaan ryhmään kuuluvat myös kyltit, joissa on esimerkiksi teksti ”VARTIOITU”, ”Vahtikoira” ja ”Kaikki varkaudet ilmoitetaan poliisille”.

Kameravalvontakyltti lisää turvallisuutta

Valvonta ja kameravalvontakyltti eivät toimi pelkästään pelotteena. Suomen lain mukaan yleisellä paikalla tapahtuvasta kameravalvonnasta on ilmoitettava kyltillä. Kyltin on oltava riittävän suuri ja läpinäkymätön. Tämä sääntö pätee riippumatta siitä, onko alue yksityinen vai julkinen. Mitään lakisääteisiä esteitä ei kylttien käytölle ole, vaikkei kameravalvontaa olisikaan.

Jos alueella on kameravalvonta, se on merkittävä selkeästi. Julkisilla paikoilla tapahtuvaa valvontaa koskevien sääntöjen noudattaminen on tietenkin tärkeää, mutta ensisijaisesti kameravalvontakyltti kertoo mahdollisille murtovarkaille, että murtautuminen on riskialtista.

Muista, että kameravalvontaan voidaan vaatia lupa. Kameravalvontaan liittyvistä lupa-asioista voi kysyä lisätietoja tietosuojavaltuutetulta. Kotona tai muissa suljetuissa tiloissa tapahtuvaan videovalvontaan ei tietenkään tarvita lupaa, mutta valvonnan selkeästä merkitsemisestä on hyötyä.

Video kiinnitystapa: ruuvi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?