Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Ravintolakyltit -tietoa

Asiakkaan ensimmäisenä näkemä ravintolakyltti on ravintolan julkisivussa oleva nimikyltti. Nimikyltti on usein ravintolan isoin kyltti muttei silti ainoa.

Ovella asiakasta odottaa aukioloajoista kertova kyltti, ja usein myös ruokalista on esillä sisäänkäynnin yhteydessä. Sisällä ravintolassa wc:n ovi on yleensä merkitty kyltillä, ja työntekijöillä voi olla nimikyltit.

Mitä ravintolakylttejä sinun ravintolassasi tarvitaan? Kaikissa ravintoloissa tarvitaan kylttejä opasteiksi, mainontaan tai reitin osoittamiseen. Kylttiautomaatillamme luot yksilöllisiä, omaan ravintolaasi sopivia kylttejä.

Video kiinnitystapa: ruuvi ja ruuvihattu


Esimerkkejä ravintolakylteistä

Aukioloajoista kertova kyltti

Aukioloajoista kertova kyltti on lähes välttämätön kaikissa ravintoloissa. Tekstillä ”OPEN” tai ”Olemme avoinna” varustetut kyltit ovat käteviä, jos ravintolan aukioloajat poikkeavat tavanomaisesta. 

Nimikyltit

Työntekijöiden nimikylttejä käytetään pääasiassa isoissa ravintoloissa, mutta niitä voi käyttää myös pitserioissa tai ravintoloissa, joissa on vähän henkilökuntaa. Nimikyltin ansiosta asiakkaan kohtaamisesta tulee henkilökohtaisempaa, ja lisäksi asiakas tietää, kenen kanssa hän on tekemisissä.

Ruokalista

Iso ja selkeä ruokalistakyltti on ravintolakylteistä yleisimpiä. Ruokalistakylttejä kannattaa sijoittaa sekä sisälle ravintolaan että ravintolan ulkopuolelle, jotta ohikulkijat voivat tutustua tarjontaan. 

WC

Joskus riittää vain pieni ovikyltti, joka kertoo, missä WC sijaitsee. Isoissa ravintoloissa voidaan tarvita lisäksi kylttejä, jotka opastavat reitin WC:hen. 

Tupakointi kielletty

Ravintolatupakointi on ollut Suomessa kielletty jo vuosien ajan, ja yleensä tätä kieltoa myös kunnioitetaan. Sen sijaan ulkoilmaravintoloissa ja terasseilla Tupakointi kielletty -kyltti voi olla tarpeen.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?