Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Vastaavia kategorioita

Tarrat -tietoa

Tarrat sopivat ajoneuvojen koristeiksi, ikkunakoristeiksi, messumateriaaliksi, merkintään ja seinäteksteihin. Tarrat painetaan värillisinä, ja voit valita niihin itse haluamasi värikuvat, taustan värin, tekstin ja reunuksen.

Tarramme koostuvat PVC-kalvosta tai painovinyylistä ja koot ulottuvat 15 x 15 mm:stä 1200 x 1000 mm:iin. Kylttiautomaatissamme voit helposti suunnitella toiveittesi mukaisen tarran. Lataa kuva tai logo ja lisää teksti sekä valitse tekstin fontti ja koko. Voit halutessasi valita tarran läpinäkyvällä taustalla.

Meiltä saat myös muotoon leikatut tarrat. Valitse itse minkä kokoisen mallin haluat. Koko riippuu siitä, miten paljon tilaa haluat jättää tekstin tai kuvan ympärille.

Tarrassa on aina tausta. Jos et halua erottuvaa taustaa vaan ainoastaan tekstin ja kuvan, valitse vinyyliteksti.

Kiinnitystapa: tarrat


Käyttöalueet

Tarrat ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun tekstiin tai kuvaan halutaan useita värejä tai erikoisväri. Esimerkkejä käyttöalueista:

Lattiatarrat

Himmeästä vinyylistä valmistetut kulutusta kestävät lattiatarrat, jotka on tarkoitettu sisäkäyttöön esim. myymälöissä, ostoskeskuksissa, lentokentillä ja metrossa. Itseliimautuvat lattiatarrat ovat lujia ja kulutusta kestäviä, ja ne on laminoitu lattialaminaatilla, joka antaa hyvän suojan ja vähentää liukkautta. Liukastumisenestoluokitus R10 standardin DIN 51130 mukaan.

Ajoneuvotarrat

Yritykset, jotka haluavat merkitä autonsa tai tilojensa ikkunat, voivat käyttää värillisiä tarroja, joissa yrityksen logo on juuri oikean värinen. Yksivärisissä teksteissä ja yksinkertaisissa, vakiovärisissä kuvissa vinyyliteksti on suositeltava vaihtoehto, koska tällöin tekstin saa ilman taustaa.

Merkintätarrat

Laatikoiden, säilytyskaappien yms. merkinnässä tarrat ovat helppo ja näppärä tapa järjestyksen luomiseen.

Mainostarrat

Ravintolan, myymälän tai kahvilan on helppo markkinoida itseään heti ulko-ovella tai näyteikkunassa käyttämällä tarroja.

Autotarrat

Luo persoonalliset autotarrat verkossa. Kylttimax.fi tarjoaa autotarroja, jotka voit kiinnittää autoon tai ajoneuvoon. Autotarroja käytetään usein autossa yrityksen tai kaupan mainostamiseen, jolloin tarrassa on logo ja yrityksen nimi, puhelinnumero ja verkko-osoite. Autotarralla voit saada hyvää näkyvyyttä. Meiltä saat muutakin kuin mainostarroja. Tarjoamme myös autotarroja muista materiaaleista, kuten leikattu folio, muovi tai magneetti. Valittava materiaali riippuu tarran sijoituspaikasta. Autotarra sopii täydellisesti sinulle, joka haluat kätevää, yksinkertaista ja halpaa materiaalia, joka näkyy kauas. Suunnittele tyylikäs autotarra yrityksesi väreissä suunnittelutyökalumme kautta. 

Autotarrat takalasitarrat

Haluatko kehottaa takana olevia hidastamaan vauhtiaan esim. autotarralla, jossa lukee ""Olen ehkä hidas, mutta silti edelläsi""? Tarjoamme vinyylitekstejä (leikattu folio), jotka on helppo kiinnittää autoon. Hauskat autotarrat tai -tekstit välittävät viestin huumorin kautta. Suunnittele omat hauskat autotarrasi Kylttiautomaatissa.

Tarrojen kiinnitys

Tarrat on asennettava kuiville ja tasaisille tai hieman kaareville pinnoille. Huomaa, että pinnan, johon tarra kiinnitetään, on oltava kuiva ja puhdas liasta ja rasvasta, joten puhdista aina ensin pinta ja poista mahdollinen rasva. Voi jopa olla hyvä idea pestä pinta rasvanpoistoaineella ennen tarran kiinnittämistä.
 
 Alhaisissa ulkolämpötiloissa (alle +10-15 astetta) suosittelemme lämmittämään pinnan, johon tarra kiinnitetään. Voit käyttää esimerkiksi kuumailmapuhallinta tai hiustenkuivaajaa. Näin tarra pysyy paremmin kiinni ja tarran rikkoutumisriski pienenee.

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Itsekiinnittyvä
Itseliimautuva lattia

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?