Tarrat

Tarrat sopivat ajoneuvojen koristeiksi, ikkunakoristeiksi, messumateriaaliksi, merkintään ja seinäteksteihin. Tarrat painetaan värillisinä, ja voit valita niihin itse haluamasi värikuvat, taustan värin, tekstin ja reunuksen.

Pienimmät tarjoamistamme tarroista ovat kooltaan 30 x 30 mm ja suurimmat 1 200 x 700 mm. Voit ladata tarraasi omia värikuviasi ja saat myös tekstin ja yksinkertaiset kuvat juuri haluamasi värisinä valitsemalla haluamasi värin Kylttiautomaatissa.

Tarrassa on aina tausta. Jos et halua erottuvaa taustaa vaan ainoastaan tekstin ja kuvan, valitse vinyyliteksti.

Käyttöalueet

Tarrat ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun tekstiin tai kuvaan halutaan useita värejä tai erikoisväri. Esimerkkejä käyttöalueista:

  • Yritykset, jotka haluavat merkitä autonsa tai tilojensa ikkunat, voivat käyttää värillisiä tarroja, joissa yrityksen logo on juuri oikean värinen. Yksivärisissä teksteissä ja yksinkertaisissa, vakiovärisissä kuvissa vinyyliteksti on suositeltava vaihtoehto, koska tällöin tekstin saa ilman taustaa.
  • Laatikoiden, säilytyskaappien yms. merkinnässä tarrat ovat helppo ja näppärä tapa järjestyksen luomiseen.
  • Ravintolan, myymälän tai kahvilan on helppo markkinoida itseään heti ulko-ovella tai näyteikkunassa käyttämällä tarroja.

Tarrojen kiinnitys

Tämä video kertoo, miten tarrat kiinnitetään. Videolla käytettävä raaputin toimitetaan joka tilauksen mukana.

Huomaa, että tarran kiinnityspinnan on oltava kuiva sekä puhdas liasta ja rasvasta, joten aloita aina puhdistamalla pinta ja poistamalla mahdollinen rasva.

Created with Fabric.js 1.7.9 P

Tarra

200x200 mm

€11.23 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.9 50%

Tarra

228x159 mm

€9.54 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.9 Muovipakkaukset

Tarra

200x200 mm

€10.71 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.17 PARIS NEW YORK TOKYO LONDON BERLIN

Tarra

300x400 mm

€20.61 sis. ALV:n

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?