Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Numerokyltit -tietoa

Numerokylttejä käytetään esimerkiksi asunnon, postilaatikon tai pysäköintipaikan merkintään. Klassisin vaihtoehto on talon ulkoseinään kiinnitetty numerokyltti, jossa on valkoinen pohja ja mustat numerot.

Numerokylttejä käytetään usein myös varastoissa tai muissa paikoissa, joissa hyllyt tai säilytyspaikat on merkittävä. Kyltit helpottavat ja nopeuttavat halutun tuotteen tai työkalun löytämistä.

Video kiinnitystapa: ruuvi


Esimerkkejä numerokylteistä

Numerokylttejä voidaan käyttää monissa eri tilanteissa. Seuraavassa muutamia esimerkkejä:

Talon numero

Talon numeron kertova kyltti on luultavasti kaikkein yleisin numerokyltti. Tällaisia kylttejä kutsutaan usein myös julkisivukylteiksi, koska ne kiinnitetään julkisivuun.  

Huoneen numero

Hotelleissa huoneet merkitään tavallisesti numerokylteillä. Niiden avulla asiakkaat löytävät helposti oikean huoneen. Monissa konferenssikeskuksissa ja pienissä hotelleissa, joissa huoneita on vähän, huoneille on annettu omat nimet. 

Varasto

Varastoissa käytetään paljon numerokylttejä. Kun varastossa on selkeä rakenne, oikea tuote on helppo löytää tilaus- tai tuotenumeron perusteella – logistiikan kannalta tämä on erittäin tärkeää suurissa varastoissa. 

Pysäköintipaikka

Merkitse pysäköintipaikat selkeästi numerokylteillä, jotta autoilijoiden on helpompi löytää oikealle paikalle. Pysäköintipaikan kylttiin voidaan merkitä myös auton rekisterinumero. Toisinaan pysäköintipaikat merkitään kyseisen talon numerolla, jotta myös vieraat tietävät, mihin saavat pysäköidä autonsa.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?