Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Nimikyltit postilaatikkoon -tietoa

Postilaatikon nimikilpi on tyylikäs koriste, joka kertoo ulkopuolisille selkeästi, kuka talossa asuu tai kenelle postilaatikko kuuluu.

Postilaatikkokyltti myös helpottaa lehdenjakajien ja posteljoonien työtä ja varmistaa, että posti löytää perille oikeaan paikkaan. Postilaatikon nimikyltti on myös kutsuva ele vieraita kohtaan.

Valittaessa nimikylttiä postilaatikkoon on hyvä huomioida muutama tärkeä seikka. Värin, muodon ja mallin lisäksi kannattaa tutustua erilaisiin tekstivaihtoehtoihin, joita postilaatikkokylteissä käytetään. 

Video kiinnitystapa: teippi


Postilaatikkokyltin suunnittelu

Kirjelaatikon nimilaatta

Tämä on pienin postilaatikkokyltin muoto. Tekstinä siinä on useimmiten vain sukunimi tai yrityksen nimi. Nimilaatta on helppo tapa kertoa, kuka talossa asuu tai työskentelee.

Täällä asuu -kyltti 

Tämä on persoonallisempi muunnelma postilaatikon nimikilvestä. ”Täällä asuu” -tekstin lisäksi kyltissä on tietenkin nimi, mutta vaikutelma on pelkkää nimikylttiä kutsuvampi. 

Sukunimi / koko nimi 

Postilaatikon nimikyltissä voi olla pelkkä sukunimi tai sen lisäksi myös asukkaiden etunimet. Tämä on makuasia, mutta jos rapussa asuu useita saman nimisiä perheitä, etunimillä on myös tärkeä informatiivinen tehtävä.

Osoite 

Nimen lisäksi postilaatikkokyltissä voi lukea myös osoite. Tämä voi olla hyvä ratkaisu silloin, kun osoite ei lue talon seinässä, jolloin lehdenjakajien ja posteljoonien työ helpottuu.

Valitse postilaatikkokyltti huolellisesti – pienikin kyltti voi välittää tärkeää tietoa. 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?