Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Merkintäkyltit -tietoa

Tarjoamme muovista, ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistettuja merkintäkylttejä. Luo omat merkintäkylttisi tai merkkiprikkarisi kaiveruksella, digitaalipainolla tai laseretsauksella. Lue lisää tuotteistamme sivun alareunasta.

Usein käytetään lyhenteitä ja ammattikieltä, jotta tiedot voidaan ilmaista mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi.

Muoviset merkintäkyltit

Kaiverretusta muovista tehdyt merkintäkyltit tai -laatat ovat suosittuja erilaisissa merkintätarkoituksissa. Niitä käytetään monenlaiseen merkintään laitteista ja ilmastointijärjestelmistä näyttöihin ja tietokoneihin. Tavallisimpia käyttöalueita ovat kenties sähkö-, rakennus- ja LVI-asennukset, joissa kylteillä merkitään eri kaapelien ja putkien toimintoja. Laserkaiverretut merkintäkylttejä käytetään myös tele-, hälytys- ja data-asennuksissa.

Muovilaminaattikylttejämme voi suunnitella oman tarpeen mukaan. Kylttejä voi tilata eri muotoisina (soikea, suorakaide, neliö, nuoli jne.) ja useina eri väreinä. Ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja kestävät UV-säteilyä sekä sadetta ja tuulta, mikä mahdollistaa kestävän merkinnän eri ympäristöissä.

Meillä voit suunnitella oman ainutlaatuisen merkintäkylttisi, olipa kyse sitten numerosarjasta tai yksittäisistä kirjaimista. Kylttiautomaatissa voit itse valita koon, kirjasimen ja värin tietyn ympäristön mukaan.

Merkintäkyltit ruostumatonta terästä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen merkintäkylttien koko on 60 x 30 mm ja xx mm ja niiissä on 3,5 mm porausreiät. Merkintäkylttien paksuus on 1 mm, ne ovat ruostumattomia ja haponkestäviä ja niissä on harjattu/himmeä pinta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut merkintäkyltit sopivat erityisen vaativiin ympäristöihin.

Messinkiset merkintälaatat

Messinkiset ja niklatusta messingistä (hopeanväriset) valmistetut merkintälaattamme ovat kooltaan 60 x 18 mm. Ne ovat mainio vaihtoehto tyylikästä merkintää kaipaaville. Merkitse palkintoja, tauluja, vitriinejä, kilpiä ja muuta klassisilla messinkilaatoilla. Kyltit valmistetaan digitaalipainatuksella, ja niissä on kaksi ruuvinreikää helppoa asennusta varten. Kylttien kiinnitystavaksi voi valita myös kaksipuolisen teipin.

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Ruuvi
Teippi
Ruuvi & teippi
Riippuva
S-koukku
Kaapelien merkinnät
Avainrengas

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?