Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Kaiverretut kyltit -tietoa

Suunnittele ja tilaa kotiisi tyylikkäät kaiverretut muovikyltit. Kaiverretut kyltit sopivat useimpiin ympäristöihin ja voivat koristaa niin kotia, toimistoa kuin myymälääkin. Kyltit valmistetaan monikerrosmuovista, joka kaiverretaan laserilla.

Erinomaisen kestävyyden ja korkean laadun ansiosta kaiverrettuja kylttejä käytetään moniin tarkoituksiin, mm. sähköasennusten merkintäkyltteinä, ovikyltteinä, postilaatikkokyltteinä, julkisivukyltteinä, pysäköintikyltteinä ym. Kaiverretut muovikylttimme ovat täydellinen valinta, kun etsit säänkestävää ja lujaa kylttiä ulkokäyttöön. 

Kaiverretut muovikyltit

Miten olisi ”Tervetuloa”-kyltti ulko-oveen, WC-kyltti kylpyhuoneen oveen, kyltti pilttuun oveen tai nimikyltti, johon on kauniisti kaiverrettu nimi ja titteli? Yritykset tilaavat usein numerokylttejä merkintää varten. Siihen suosittelemme kaiverrettuja muovikylttejä, jotka ovat lujia, säänkestäviä ja edullisia. Valikoimastamme löydät mm. mustavalkoisia, punavalkoisia ja sinivalkoisia kylttejä sekä monia muita väriyhdistelmiä. Ne sopivat täydellisesti ulkokäyttöön ja ovat erittäin pitkäikäisiä.

Teksti ja kuva-aihe kaiverretaan kylttiin, jolloin alempi kerros tulee näkyviin. 1,6 mm paksut kyltit ovat lujia mutta kuitenkin hieman taipuvia. Jos etsit vielä lujempaa materiaalia, sinun kannattaa valita alumiinikyltti.

Erilaisten kirjasintyyppien, tekstikokojen ja kylttimuotojen avulla voit räätälöidä kylttisi sellaiseksi kuin haluat. Voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, jos tarvitset apua.

Video kiinnitystapa: teippi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?