Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Opastekyltit -tietoa

Tarvitsetko kylttiä merkitsemiseen, tietyn tiedon välittämiseen tai yrityksen eri osastojen sijainnin kertomiseen? Näissä tilanteissa opastekyltit täyttävät tehtävän erinomaisesti.

Opastekylttejä käytetään tietojen välittämiseen riippumatta siitä, mitä, milloin tai miten tietoja välitetään. Opastekylttien on oltava ulkomuodoltaan selkeitä ja helppotajuisia. 

Opastekylttien luonne vaihtelee huomattavasti tilanteen mukaan. Niillä voidaan esimerkiksi havainnollistaa jätteiden lajittelua, kertoa asiakkaille myymälän aukioloajoista tai tiedottaa tapahtumista.  

Video kiinnitystapa: lippukiinnike


Esimerkkejä opastekylteistä

Mitä?

Usein opastekyltit kertovat, mitä tietyssä paikassa pitää säilyttää tai mitä esimerkiksi jokin säiliö pitää sisällään. Opastekyltit pitävät järjestystä yllä ja helpottavat työntekijöiden ja asiakkaiden toimintaa. 

Missä?

Nämä kyltit kertovat, missä jotakin on. Kyseessä voi olla pääsisäänkäynti, WC tai yrityksen osasto. Opastekyltin tiedot ohjaavat kävijän oikeaan suuntaan. 

Milloin?

Aukioloajoista tai konsertin, kokouksen tai muun tapahtuman alkamisajasta kertova kyltti tarjoaa kävijälle tärkeää tietoa. 

Tiedottaminen

Tavallisimpia opastekylttejä ovat kyltit, jotka kertovat, missä lisätietoja on saatavana. Tällaisia kylttejä ovat esimerkiksi tien varsilla nähtävät neliönmuotoiset, isolla I-kirjaimella varustetut infokyltit. Usein I-kirjain on kehystetty leveällä sinisellä reunuksella. Isoissa tapahtumissa tai muissa paikoissa tällaisia kylttejä voidaan käyttää opastekylttien merkintään.  

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?