Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Talon numerokyltit -tietoa

Taloissa käytetään useimmiten kylttejä, jotka kertovat talon numeron eli talon osoitteeseen viittaavan kadun numeron. Kylteissä voidaan myös kertoa esimerkiksi se, minkä niminen perhe talossa asuu tai mikä yritys toimii talossa.

Vaikka julkisivukylteillä on useimmiten käytännön tehtävä, ne voidaan suunnitella oman maun mukaan yksilöllisiksi ja tyylikkäiksi. Eri materiaaleja, kokoja, tekstejä ja värejä hyödyntämällä on helppo suunnitella yksilöllinen julkisivukyltti, joka istuu täydellisesti talon ulkoseinään.

Talokylttien ryhmään sisältyy monia erilaisia kylttejä, mutta yleisin niistä on talon numeron kertova julkisivukyltti. Talon numerokylttejä on periaatteessa kolmenlaisia.

Video kiinnitystapa: ruuvi ja ruuvihattu


Talon numerokyltit – kadun nimen kera vai ilman?

Talon numero

Tavallisimmin talossa oleva kyltti kertoo pelkän talon numeron. Tällainen kyltti on yleensä neliönmuotoinen, ja siinä on valkoinen tausta ja mustat numerot. Kylttiautomaatissamme on helppo valita väri, muoto, materiaali ja tyyppi yksilölliseen talon numerokylttiin. 

Katu ja numero

Usein kylttiin lisätään numeron lisäksi myös kadun nimi. Tällaisia kylttejä näkee usein taloissa, jotka ovat kahden kadun kulmassa. Talosta voi olla vaikea päätellä, millä kadulla se sijaitsee, jos sitä ei merkitä selkeällä kyltillä. 

Kirjaimet numeron asemasta

Yksi keino tehdä julkisivukyltistä tavanomaisuudesta poikkeava on kirjoittaa talon numero kirjaimin. Numeron 1 sijaan talon julkisivussa lukee tällöin ”yksi”. Kirjaimia käyttämällä talokyltteihin saa helposti yksilöllistä ilmettä. 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?