Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Ei saa häiritä -kyltit -tietoa

Häiritsevätkö työkaverisi sinua liian usein työpäivän aikana? Kolkuttavatko naapurit ovella juuri, kun lapset pitäisi saada nukkumaan? Haluatko varmistaa, ettei kokousta häiritä?

Tällaisissa tilanteissa tarvitaan ”Ei saa häiritä” -kylttiä. Luo äänettömyyttä ja rauhaa hauskalla kyltillä, jonka sanoma on selkeä: Ei saa häiritä!

Äänettömyyttä vaaditaan monenlaisissa tilanteissa. Kaikenikäiset kaipaavat joskus hiljaisuutta, olipa kyse sitten vauvoista tai vanhuksista.

Video kiinnitystapa: ruuvi


Muutamia esimerkkejä Ei saa häiritä -kylteistä

Teinin huone

Älä häiritse! Koputa! Täällä määrään minä! Teinien huoneiden ovet ovat usein täynnä kehotuksia olemaan häiritsemättä huoneen asukasta. Anna lapsen tai nuoren suunnitella oma kylttisi – saat varmasti arvostusta osaksesi. 

Ei saa häiritä, koe/haastattelu meneillään

Usein kyltin teho on parempi, jos siinä lukee, miksi häiriötekijöitä ei kaivata. Jos syyksi mainitaan esimerkiksi koe, ulkopuoliset todennäköisesti noudattavat kylttiä paremmin kuin jos siinä lukisi pelkästään ”Ei saa häiritä”. Tämä sääntö pätee syystä riippumatta.

Ei saa häiritä, nukkuva lapsi

Pikkulasten vanhemmat eivät kaipaa häiriötä nukkumaanmenopuuhien yhteydessä. Ovikello tai koputus oveen voi pilata rauhoittumiseen varatun hetken. ”Ei saa häiritä” -tekstillä varustettu yksilöllisesti suunniteltu kyltti on tällöin hyvin tehokas. 

”Ei saa häiritä, nukkuva lapsi” -tyylinen kyltti sopii hyvin lastenvaunuihin kertomaan lähistöllä oleville, että heidän on osoitettava huomaavaisuutta. 

Do not Disturb

Tällaisia klassisia häirintäkieltokylttejä näkee etenkin hotelleissa. Jos hotellivieraat eivät halua, että siivooja tulee häiritsemään heitä, he voivat ripustaa tällaisen kyltin kahvaan oven ulkopuolelle.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?