Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Eläinkyltit -tietoa

Missä koirien on sallittua uida? Minkä niminen kani häkissä asuu ja miten tiellä liikkujia varoitetaan tiellä aamuhämärässä usein kulkevista eläimistä? Selkeät eläinkyltit välittävät tärkeän viestin ympäristössä liikkuville.

Kylttiautomaatilla voit suunnitella yksilöllisiä eläinkylttejä, kuten persoonallisia lemmikkien nimikylttejä tai värikkäitä varoituskylttejä. Valitse teksti, väri ja muoto ja suunnittele kyltti omien tarpeidesi pohjalta.

Eläinkylttejä voidaan käyttää monissa eri tilanteissa. Eläinkyltti voi olla pieni nimikyltti kanin häkissä tai iso informatiivinen varoituskyltti. Mieti, mihin eläinkyltti sijoitetaan ja mitä sillä kerrotaan.

Video kiinnitystapa: ruuvi


Erityyppisiä eläinkylttejä

Nimikyltti

Nimikyltit ovat hyvin yleisiä kodeissa, joissa asuu eläimiä. Niistä esimerkkejä ovat kanin häkkiin kiinnitetty kanikyltti ja koiran kaulapannassa oleva nimilaatta. 

Varoitus

Jos haluat varoittaa tiellä liikkujia lähistöllä mahdollisesti oleskelevista eläimistä, suunnittele eläinkyltti, joka perustuu liikenteessä käytettäviin varoituskyltteihin. Ne ovat yleensä keltaisia kolmioita, joissa on punainen reunus ja musta eläimenkuva. Tällaisia kylttejä jäljittelemällä varoituskyltit toimivat todennäköisesti tehokkaimmin ja saavat autoilijat parantamaan tarkkaavaisuuttaan eläinten varalta.

Joissakin maissa käytetään keltaisia neliönmuotoisia, yhdellä kärjellään olevia kylttejä. Eläinten varjokuvilla kerrotaan, mistä eläimistä kyltti varoittaa.

Varoittavia eläinkylttejä käytetään usein myös maatilojen porteilla, jos tilalla oleskelee eläimiä vapaana. Näistä kylteistä ”Varo koiraa” -tyyppiset kyltit ovat yleisimpiä, mutta tekstistä on useita muunnelmia.

Kieltokyltti

Aina eläimet eivät ole tervetulleita. Syynä voi olla esimerkiksi allergia, hygieniaan liittyvät säädökset tai koira- tai kissapelko. Useimmiten eläinkiellosta kerrotaan koiraa esittävällä kyltillä, vaikka pohjimmiltaan tarkoitetaankin sitä, ettei tilaan saa tuoda lainkaan eläimiä. 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?