Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Sisustuskyltit -tietoa

Sisustuskylttien ensisijainen tehtävä on luoda kodikasta tunnelmaa ja toimia yksityiskohtana kodin muiden sisustusesineiden rinnalla. 

Lisäksi tällaiset kyltit kiinnittävät usein vieraiden huomion, kun ne sisältävät jonkin tekstin. Myös teksti kertoo jotakin kodista ja sen asukkaista. Siksi sisustuskylttien malli ja teksti kannattaa valita harkiten, jotta ne täyttävät tehtävänsä mahdollisimman hyvin.

Sisustuskylttejä käytetään yhä enenevässä määrin kodin ilmeen piristämiseen ja viihtyvyyden lisäämiseen. Ne ovat helppokäyttöisiä ja edullisia, ja niitä on myös helppo vaihdella. Kylttejä käytetään usein pelkästään tunnelman luomiseen, mutta kylteillä voi olla myös käytännön tehtävä.

Video kiinnitystapa: vinyylitekstit


Klassisia sisustuskylttejä

Sitaattikyltit

Sitaattikyltit voivat olla humoristisia mutta myös ajatuksia herättäviä. Tavallisesti sitaattikyltissä on tekstinä tunnettu lausahdus, mutta yhtä hyvin voit ikuistaa lapsen tokaisun yksilölliseen sitaattikylttiin.

Makuuhuonekyltit

Yleensä makuuhuonekyltit luovat rauhallisuuden ja harmonian tunnetta. Klassinen makuuhuonekyltti kehottaa hiljaisuuteen, jotta perheen pienemmät eivät herää. 

Huumorikyltit

Tähän ryhmään kuuluu lainauksia, sananlaskuja ja kehotuksia sisältäviä kylttejä. Kyltin suunnittelulle vain mielikuvitus asettaa rajat. Vaikka kyltin teksti itsessään olisi hauska, vasta asiayhteydestä riippuu, miten se tulkitaan.

Kylpyhuonekyltit

Kylpyhuonekyltti voi olla pieni vaatimaton kyltti, jossa lukee vain ”WC”. Uhraamalla kyltin suunnitteluun hieman ajatustyötä ja aikaa siitä saa sisustusyksityiskohdan, joka istuu kodin muuhun tyyliin. Noudata samaa tyyliä myös kylpyhuoneen sisällä käytettävissä kylteissä, joilla esimerkiksi pyyhkeet merkitään.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?