Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Ovikyltit -tietoa

Ovikyltti toivottaa kävijät tervetulleiksi kotiin, myymälään tai yritykseen. Tämän vuoksi on tärkeää, että kyltti on ulkonäöltään selkeä. Ulko-oveen kiinnitettävä kyltti voi olla luonteeltaan kutsuva ja lämmin tai hyvin neutraali.

Kyltissä voidaan myös mainita, ettei ovesta saa kulkea tai että ovi on varustettu hälytysjärjestelmällä. Kyltin ulkonäkö riippuu siitä, mitä oven sisäpuolella oleva henkilö haluaa viestittää. Tavallisesti ovikyltti sijoitetaan sisäänkäynnin ulkopuolelle toivottamaan kävijät tervetulleiksi. Ovikyltti voi olla myös informatiivinen osoitekyltti.

Tarjoamme eri mallisia ja eri materiaaleista valmistettuja ovikylttejä. Vaihtoehdot ovat alumiini, muovi, akryyli, messinki, puu, vinyyliteksti (vinyylistä muotoon leikattu teksti ja kuva) tai mallin mukaan leikatut kyltit (akryylimuovi). Päätät itse miltä ovikyltti näyttää valitsemalla materiaalin, kiinnitystavan, värin, muodon ja mallin. Lataa oma kuva tai logo, lisää oma teksti ja luo yksilöllinen ovikyltti suoraan Kylttiautomaatissa.

Kiinnitystapa: ruuvi


Ovikyltti – Enemmän kuin pelkkä nimikyltti

Useimmiten nimellä varustettu ovikyltti on ”Täällä asuu” -tyyppinen kyltti, joka kertoo, kuka oven takana asuu. Oman ovikyltin suunnittelussa on hyvä muistaa persoonallisuus ja kyltin välittämä tunnelma. Yksilöllinen ovikyltti ei kerro pelkästään talon asukkaista vaan se voi heijastaa myös perheen luonnetta ja harrastuksia. Kokeilemalla kylttiautomaattiamme huomaat, että väreillä, muodoilla ja tekstin tyylillä on suuri merkitys. 

Ovikylttejä käytetään moniin muihinkin tarkoituksiin kuin ulko-oven koristeeksi. Yksilöllisillä kylteillä voidaan kertoa, kuka lapsi missäkin huoneessa asuu tai mistä WC löytyy. 

Ovikylteillä voidaan merkitä myös esimerkiksi toimiston tai myymälöiden sijainti. Tällaisessa kyltissä voi olla myös aukioloajat tai se voi toimia osoitekylttinä. Julkisissa tiloissa on yleistä merkitä ovikylteillä esimerkiksi WC, siivouskomero ja henkilökunnan tilat. 

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Teippi
Riippuva
Ruuvi
Ruuvi ja ruuvihattu
Imukupit
Kyltinpidin - ovi/seinä
Seinäkiinnike
Itsekiinnittyvä
Teippi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?