Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Karsinakyltit -tietoa

Hevosen karsinassa olevaa kylttiä kutsutaan karsinakyltiksi. Karsinakyltissä on tietenkin hevosen nimi, mutta siinä voi olla muitakin tietoja.

Joissakin kylteissä on hevosen syntymäpäivä sekä emän ja isän nimi. Tässä tapauksessa isän nimi on ensimmäisenä, ja se on merkitty I-kirjaimella. Isän nimen alapuolella on emän nimi, joka on merkitty E-kirjaimella.  Jos hevonen on puoliverinen, tavallisesti ilmoitetaan myös sen emän isän nimi, joka merkitään kirjainyhdistelmällä EI.

Suunnittelitpa oman karsinakylttisi millä tavalla tahansa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä sen tyylikkäästi, yksilöllisesti ja edullisesti.

Video kiinnitystapa: ruuvi


Karsinakyltti – hevonen

Hevonen on erittäin persoonallinen eläin, joten myös karsinakylttien on oltava persoonallisia. Tarjoamme monia eri yhdistelmiä, joiden ansiosta voit suunnitella juuri omalle hevosellesi sopivan karsinakyltin. Muista samalla suunnitella kyltit tallin merkintöjä varten, jotta tavarat pysyvät oikeilla paikoillaan.

Oman karsinakyltin suunnittelu

Karsinakylttien tavallisin käyttötarkoitus on osoittaa karsinassa olevan hevosen nimi. Nimen lisäksi karsinakyltti sisältää yleensä seuraavia tietoja:

Syntymävuosi

Useimmissa karsinakylteissä on hevosen syntymävuosi. Se on heti nimen alapuolella. 

Vanhemmat

Yleensä isän nimen edessä on kirjan I ja emän nimen edessä kirjan E. Isän nimi on aina ensimmäisenä. Joskus karsinakylttiin merkitään myös emän isän nimi, jonka edessä on kirjainyhdistelmä EI. 

Rodun symboli

Kylttiin voidaan merkitä hevosrodun yksilöllinen rotusymboli.

Omistaja

Jos kyltissä on omistajan nimi, se on yleensä alimpana, ja sen yhteydessä on merkintä ”Om.” tai ”Omistaja”.

Muita tietoja

Kyltissä voi olla myös muita tietoja, kuten ”Tuotu Tanskasta” (tai muusta maasta) ja ”Syntyperä tuntematon".

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?