Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Puutarhakyltit -tietoa

Puutarhakyltit ovat kätevä tapa merkitä istutukset ja taimet, ja lisäksi kauniisti koristellut kyltit piristävät kasvitarhaa. Kukkien ja muiden kasvien lisäksi puutarhasta voi loihtia ihastusta herättävän keitaan kivillä, puutarhapatsailla ja kylteillä. Omilla yksilöllisillä puutarhakylteillä luot juuri sellaisen tunnelman kuin itse haluat. Tekstin, muodon ja mallin voit valita itse.

Monille puutarhakyltit tarkoittavat pieniä hauskoja kylttejä, jotka kertovat, mikä kasvi tai kukka kussakin paikassa kasvaa. Puutarhakylttien ryhmään kuuluu kuitenkin muitakin puutarhoissa käytettäviä kylttejä.

Erilaisia puutarhakylttejä

Mikä kasvi?

Kasvatettavan kasvin nimellä varustettu kyltti on tavallisin puutarhakyltti. Kyltin tarkoituksena voi olla kertoa, mikä kasvi kyseiseen kohtaan on kylvetty tai istutettu, tai kylteillä voidaan nimetä puutarhan eri kukat ja muut kasvit.

Tervetuloa

Tervetulokylttejä voi käyttää muuallakin kuin kodin ovenpielessä. Niillä voidaan toivottaa vieraat tervetulleiksi myös kauniiseen ja viihtyisään puutarhaan.

Koiranomistajille

Isoissa julkisissa puutarhoissa tai siirtolapuutarha-alueilla voidaan käyttää kylttejä, jotka kehottavat koiranomistajia korjaamaan koiransa jätökset. Kyltit kannattaa suunnitella siten, että ne näyttävät kauniilta ja sopivat puutarhan tyyliin.

Viisaudet

Puutarhoissa näkee usein kylttejä, joiden teksti viittaa kiireettömyyteen tai ajatuksia herättävään asiaan. Esimerkiksi teksti ”Stressitön vyöhyke” viestittää selkeästi, että puutarha on tarkoitettu rentoutumiseen ja elämästä nauttimiseen.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?