Aloita kyltin suunnittelu napsauttamalla tätä

Nimikyltit

Luo itse suunnittelemasi nimikyltti omalla tekstillä tai valitse valmiista malleistamme.

Yksinkertainen tilaus
Nopea toimitus
Alhaiset hinnat
Asiakastyytyväisyystakuu
100 % ilmastokompensoitu

Nimikyltit -suosikkeja

Created with Fabric.js 3.6.3

Nimikyltit kaiverrus

80 x 25 mm

€11.49 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 3.6.3

Nimikyltit väripainatus

62 x 32 mm, Niklattu messinki (hopea)

€15.49 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 2.7.0

Nimikyltit kaiverrus

70 x 30 mm

€10.79 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 3.6.3

Nimikyltit kaiverrus

80 x 25 mm

€9.49 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 3.6.3

Nimikyltit kaiverrus

75 x 30 mm

€9.59 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 3.6.3

Nimikyltit väripainatus

59 x 34 mm, Messinki

€15.49 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 3.4.0

Nimikyltit väripainatus

62 x 32 mm, Muovi

€12.69 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 3.6.3

Nimikyltit väripainatus

62 x 32 mm, Niklattu messinki (hopea)

€14.19 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.22 Klaara Ollikainen

Nimikyltit väripainatus

59 x 34 mm, Messinki

€15.49 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 3.6.3

Nimikyltit kaiverrus

70 x 25 mm

€10.89 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.22 Tapani VAHTIMESTARI

Nimikyltit kaiverrus

70 x 30 mm

€9.49 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.22 JÄRJESTYSMIES

Nimikyltit kaiverrus

80 x 25 mm

€9.49 sis. ALV:n

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Nimikyltit -tietoa

Työntekijöiden nimilaatat ja nimineulat ovat tavanomainen käytäntö monilla työpaikoilla. Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tavattaessa on tärkeä kertoa, kuka henkilö on ja mitä yritystä hän edustaa.

Se luo henkilökohtaisempaa tuntua, ja lisäksi asiakkaan on helpompi palata myöhemmin asiaan, kun hän tietää, kenen kanssa on aiemmin keskustellut. Nimikilpiä käytetään usein sairaaloissa, messuilla ja tilaisuuksissa, joissa käytetään esimerkiksi aulaemäntiä.  

Yritykseen tai organisaatioon nimilaattoja tilaava keskittyy yleensä etupäässä siihen, millaiset tekstit nimilaattoihin tulee. Se on tietenkin tärkeää, mutta lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös laattojen kiinnitystapaan. Klipsillä kiinnitettävien nimilaattojen tilaaminen henkilöille, jotka työskentelevät T-paidassa, ei ole kovin järkevä valinta. Tällaisessa tapauksessa magneetti tai neula on parempi kiinnitystapa.

Suunnittele oma nimikyltti

Nimikylttiin tulee tietenkin henkilön nimi. Käytännöt vaihtelevat sen osalta, mainitaanko sekä etu- että sukunimi. Henkilön nimen lisäksi kyltissä voi olla yrityksen nimi, logo ja mahdollisesti myös henkilön titteli. Etenkin terveydenhuollossa käytetään nimikilpiä, joissa on titteli, nimi ja sairaalan nimi.

Kiinnitä nimilaatta oikein

Nimilaattojemme kiinnitysvaihtoehtoja ovat klipsi, magneetti tai neula. Paras kiinnitystapa riippuu siitä, missä nimilaattoja käytetään ja millaisia vaatteita työtekijät pitävät. Nimineulasta jää pieni reikä, mikä ei ehkä ole toivottavaa vaatteiden ollessa kovin hienoja, kun taas klipsi vaatii reunan kiinnitystä varten. Jos kumpikaan näistä kahdesta vaihtoehdosta ei käy, kannattaa tilata magneetilla varustettu nimikilpi, joka sopii useimpiin vaatteisiin.

Kysymyksiä ja Vastauksia

  • Miltä tyypillinen nimikyltti näyttää?

Nimikyltin ulkonäkö voi vaihdella suuresti käyttötarkoituksesta riippuen. Mitä haluat kertoa kyltillä? Värikäs, kuvioitu nimikyltti ilmentää luovuutta ja leikkisyyttä, yksinkertainen ja neutraali kyltti on yleisempi valinta tietyissä ammateissa, kuten pankki- tai hoitoalalla. Kylttiautomaatissa voit muotoilla nimikyltin toiveittesi mukaan niin, että se ilmentää persoonallisuuttasi tai ammattiasi.

  • Mikä kiinnitysmenetelmä sopii parhaiten nimikylttiin?

Nimikylttimme kiinnitetään magneetilla tai neulalla. Valitset itse sinulle sopivan kiinnitysmenetelmän. Magneeteillamme on hyvä tartuntakyky ja niitä voidaan käyttää paidan, t-paidan sekä paksumpien vaatteiden, kuten jakun tai pikkutakin kanssa. Magneetti ei tee vaatteeseen reikää neulan tavoin. Neula kiinnittää kyltin yhtä hyvin, mutta sitä ei pidä käyttää hienompien vaatteiden kanssa, koska se voi jättää jälkeensä pienen reiän. 

  • Onko nimikylteillä vakiokokoa?

Tarjoamme messingistä, alumiinista ja muovista valmistettuja vakiomittaisia nimikylttejä. Kylttiautomaatissa voit vapaasti valita nimikyltin mitat (korkeus ja leveys) ja suunnitella vapaasti. Hae inspiraatiota esimerkkikylteistämme. 

  • Mitä nimikylttiin pitäisi kirjoittaa?

Yleensä nimikylttiin kirjoitetaan etunimi, sukunimi ja titteli. Voit lisätä kylttiin myös yrityksen nimen ja logon. Tietyissä tapauksissa myös kuvan. Onko yrityksellä pakollinen graafinen profiili vai voitko suunnitella kyltin vapaasti? Mieti mitä haluat kertoa asiakkaille, potilaille tai kävijöille ja suunnittele sen mukaan. 

  • Voinko saada alennusta, jos tilaan monta nimikylttiä?

Kyllä. Suurempien tilausten yhteydessä annamme paljousalennuksen. Alennus annetaan automaattisesti Kylttiautomaatissa ja näet hinnan kun laitat kyltit ostoskoriin. Mitä enemmän kylttejä tilaat, sitä suurempi alennus. Jos haluat tarjouksen, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua hintakysymysten ja tuotetietojen kanssa.

  • Mikä materiaali kannattaa valita nimikylttiin?

Millaista kylttiä etsit? Edullista materiaalia vai hieman ylellisempää? Tarjoamme kestäviä ja stabiileja kaiverrettuja muovikylttejä, väripainettuja alumiinikylttejä, tyylikkäitä messinkikylttejä, puukylttejä ja painettuja muovikylttejä. Kaikki kylttimme ovat korkealaatuisia ja niitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Valitse materiaali ja leikittele väreillä, muodoilla, fonteilla ja kuvilla muotoilutyökalussamme.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?