Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

ruostumattomat kyltit -tietoa

Ruostumattomat kyltit ovat paras vaihtoehto merkitsemiseen vaativissa olosuhteissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kylttimme sopivat täydellisesti kaikenlaiseen teolliseen merkintään, asennuksiin ja tiloihin, mutta myös koneosien ja laitteiden merkitsemiseen.

Kyltit on valmistettu laserkaivertamalla ruostumattomasta, haponkestävästä teräksestä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kyltti voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa ympäristöön, joten sinun ei tarvitse huolehtia kulumisesta ulkoasennuksissa. Materiaali kestää korkeita lämpötiloja, kulumista ja kemikaaleja.

Tilaa ruostumattomat kyltit verkosta

Suunnittele omat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kyltit helposti suunnittelutyökalullamme. Ruostumattomia kylttejämme on saatavana kolmessa eri koossa. Kaikissa on 3,5 mm poratut reiät, jotta voit kiinnittää kyltin helposti haluamallesi pinnalle. Kylttiautomaatissamme voit tilata nopeasti ja helposti ruostumattomat kyltit, joiden teksti ja muoto on täysin tarpeidesi mukainen. Varusta merkintäkyltti numeroilla, kirjaimilla, sertifikaatilla tai logolla.

Meiltä voit tilata kokonaisen numerokylttisarjan tai yksittäisen merkintäkyltin. Haluatko tilata suuremman määrän kylttejä ruostumattomasta teräksestä? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tilauksen tekemisessä tai tarjouksen laatimisessa riippumatta siitä, tilaatko yksityishenkilönä vai yrityksenä.

Video kiinnitystapa: ruuvi

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Ruuvi
Teippi
Riippuva
Avainrengas
S-koukku

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?