Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Kissakyltit -tietoa

Kissa on perheenjäsen, joten se ansaitsee oman nimikyltin hiekkalaatikkoonsa, ruokakuppiinsa tai nukkumapaikkaansa.

Nimikylttien lisäksi kissanomistajat suunnittelevat usein varoituskyltin, joka kertoo tiellä liikkujille, että heidän on hiljennettävä vauhtia ja oltava varuillaan, koska alueella liikkuu kissoja vapaana. Suunnittele oma yksilöllinen kissakyltti omien ja tietenkin kissasi tarpeiden mukaan.

Esimerkkejä kissakylteistä

Nimikyltti hiekkalaatikkoon, varoituskyltti tiellä liikkujille, jotta nämä osaavat hiljentää vauhtia, tai kyltti, joka varoittaa kotia vartioivasta kissasta – listaa voisi jatkaa monilla erilaisilla kissakylteillä. Seuraavassa joitakin tavallisimpia vaihtoehtoja. 

Kissavaroituskyltti

Tämä on tavallisin kissa-aiheinen kyltti. Näiden kissakylttien tarkoitus on saada tiellä liikkujat ajamaan varovasti ja hiljentämään vauhtia. Usein nämä kyltit muistuttavat tiekylttejä tietyin muutoksin. Klassisessa varoituskyltissä on keltainen pohja, jonka keskellä on kissan varjokuva. Toinen vaihtoehto on kyltti, jossa on kissan kuva tai teksti ”Aja varovasti – leikkiviä kissoja”. 

Kissavaroitus

Koirista varoitetaan usein ”Varo koiraa” -kylteillä. Ne on suunnattu vieraille, jotka pelkäävät koiria. Koska moni pelkää myös kissoja, voit laatia kissakyltin, joka kertoo, että kodissa asuu kissoja. 

Katoamisen varalle

Erittäin kätevä kissakyltti on pieni laatta, joka kiinnitetään valjaisiin. Jos kissa sattuu karkaamaan, löytäjä voi soittaa laatassa olevaan numeroon, ja kissa pääsee nopeasti takaisin kotiin. 

Video kiinnitystapa: ruuvi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?