Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Talokyltit -tietoa

Suunnittele ulkokäyttöön sopivat tyylikkäät ovi- tai julkisivukyltit. Meiltä saat alumiinista, muovista, akryylistä, messingistä ja vinyylikalvosta valmistettuja vahvoja ja säänkestäviä talokylttejä.

Suunnittele yksilöllinen talokyltti muutamassa minuutissa

Talo- eli julkisivukylttejä voidaan käyttää talonumeroiden merkitsemiseen, mutta niihin voi kirjoittaa myös asukkaan nimen ja osoitteen. Kylttiautomaatissa sinulla on vapaat kädet suunnitella oma talokylttisi ja valita tarpeisiisi sopiva materiaali, kiinnitystapa, väri, muoto ja malli.

3 muistettavaa asiaa, kun suunnittelet talokylttiä

Talokylttimme ovat korkealaatuisia ja kestävät UV-valoa ja säätä. Luo julkisivuusi sopiva talokyltti suunnittelutyökalullamme, Kylttiautomaatilla. Muista tämä kun suunnittelet talokylttiä:

• Valitse oikea materiaali oikeaan ympäristöön

Mitä kyltti kertoo? Jos haet tyylikästä ja ammattimaista ilmettä, akryyli tai pleksilasi ovat täydellisiä kylttimateriaaleja. Monet yritykset kiinnittävät akryylistä valmistetun talokyltin julkisivuun tai sisäänkäyntiin. Akryylikylttejä on saatavana läpinäkyvinä, valkoisina, värillisinä tai huurrettuina. Akryylikyltit ovat taustapainettuja, mikä luo kylttiin syvyysvaikutelman. Ne voidaan asentaa seinälle seinävälikkeillä tai ruuveilla.

Alumiininen talokyltti toimii useimmissa ympäristöissä ja on varma valinta kaikille, jotka etsivät kestävää ja tyylikästä kylttiä talonsa seinälle. Valitse väri, joka sointuu taustaan tai talon seinään. Valkoinen, musta, alumiini, vihreä, sininen tai punainen? 

Etsikö mallin mukaan leikattua talokylttiä? Jos haluat kiinnittää talon seinään numeroita, suosittelemme mallin mukaan leikattuja akryylimuovikylttejä. Ne asennetaan teipillä pinnalle, jonka tulisi olla sileä, puhdas ja kuiva.

• Sovita koko pinnan mukaan

Mikä on talokyltin oikea koko? Talokylttien koot vaihtelevat ja meillä voit luoda juuri haluamasi kokoisen kyltin. Suosittelemme, että mittaat ensin kyltin sijoituspaikan, jotta mitat ovat oikein alusta lähtien.

Meillä on valmiita messinkikylttiaihioita, joista voit helposti valita muodon ja koon ja lisätä tekstin valitussa fontissa.

• Valitse oikea kiinnike talokyltillesi

Meillä on valikoimassa erityyppisiä kiinnikkeitä. Talokylttejä suunnittelevien asiakkaiden yleisimmät kiinnitysmenetelmät ovat ruuvi, seinävälike ja teippi. Seinävälike nostaa kyltin hieman irti seinästä, mikä on tyylikäs ratkaisu akryyli- ja alumiinikylteille. Mieti ennen kiinnikkeen valintaa mihin kyltti kiinnitetään. Tiili-, betoni- vai puuseinä?

Video kiinnitystapa: ruuvi ja ruuvihattu

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Teippi
Ruuvi
Ruuvi ja ruuvihattu
Seinäkiinnike

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?