Rahti ja maksaminen

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka saan tilauksen arvonlisäverottomana?

Jos teet tilauksen yrityksenä, voit saada tilauksen arvonlisäverottomana. Tarvitset rekisteröidyn ALV-tunnisteen, jota käytetään EU:n sisäisissä tilauksissa. ALV-tunniste ilmoitetaan samalla sivulla kuin osoitetiedot. Voit tarkistaa ALV-tunnisteen seuraavalla sivulla: VIES. Yritysten on ilmoitettava ALV-tunnisteensa välttyäkseen arvonlisäveron veloitukselta. Yrityksiltä jotka eivät merkitse voimassa olevaa arvonlisänumeroa, veloitetaan 24 % ei vähennyskelpoista ALV:a.
Yksityishenkilöiltä laskutetaan 24 % arvonlisävero.

Miten voin maksaa tilaukseni?

Voit maksaa kortilla (hyväksymme Visan ja Mastercardin) tai laskulla. Lasku voidaan lähettää sinulle postitse tai sähköpostilla. Paperilaskusta veloitamme laskutuslisän 3,99€/lasku sis. ALV. Lasku lähetetään yhdessä kylttien kanssa, ellet anna toista laskutusosoitetta. Sähköpostilaskusta veloitamme laskutuslisän 3,10€/lasku sis. ALV. Laskun maksuehto on 20 päivää.

Kuinka paljon toimitus- ja pakkauskulut ovat?

Toimitus- ja pakkauskulut ovat aina €3,22 ilman alv tilausta kohti.

Voinko palauttaa kyltin jos en ole siihen tyytyväinen?

Ellet jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseesi, emme mekään ole. Siksi annamme kaikille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun. Jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian osoitteeseen info@kylttimax.fi tai soita numeroon  +46 31 44 81 78

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Vinyylitekstit: 3-5 arkipäivää.
Muovikyltit, nimikyltit (kaiverrus), muoviset merkintäkyltit, kaiverretut kyltit: 4-6 arkipäivää.
Muovikyltit, nimikyltit (kaiverrus), muoviset merkintäkyltit, kaiverretut kyltit.
Alumiinikyltit, akryylikyltit, messinkikyltit, nimikylttit (väripainatus), puukyltit, rullautuvat telineet, julisteet, messinkiset merkintälaatat, tarrat ja pisarasuojat: 4-8 arkipäivää.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Puhelin: +46 31-44 81 78

Arkisin 11-17 (suljettu lounasaikaan klo 14.00 - 15.00)

Tai käytä tätä lomaketta

Jos sinulla on tilaus- tai laskunumero, ilmoita se ottaessasi meihin yhteyttä. Se helpottaa toimintaamme, kun yritämme auttaa sinua kysymyksessäsi.

Kun otat Kylttimaxiin yhteyttä sähköpostilla, tallennamme viestisi ja yhteystietosi. Tämä on tarpeen asian käsittelemiseksi. Lisätietoja löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?