Tietoa COVID-19-pandemiasta: tuotantomme ja toimituksemme toimivat tavalliseen tapaan.

Lue lisää.

Aloita kyltin suunnittelu napsauttamalla tätä

Nimikyltit

Luo itse suunnittelemasi nimikyltti omalla tekstillä tai valitse valmiista malleistamme.

Asiakastyytyväisyystakuu
Alhaiset hinnat
Nopea toimitus
Yksinkertainen tilaus
Me kompensoimme ilmastovaikutuksemme!

Nimikyltteihin hyvin sopivia materiaaleja ovat messinki, muovi ja puu. Ne ovat tyylikkäitä, edullisia ja laadukkaita. Nimikyltit tekevät kohtaamisesta potilaan tai asiakkaan kanssa henkilökohtaisemman.

Suosittuja esimerkkejä

Created with Fabric.js 1.7.9 Sairaanhoitaja Venla Hämäläinen

Nimikyltti, kaiverrus

80 x 25 mm

€9.49

Created with Fabric.js 1.7.9 SAMI TARJOILIJA

Nimikyltti, kaiverrus

80 x 25 mm

€12.03

Created with Fabric.js 1.7.9 Tuotekehittäjä ja hauska kaveri Oskar

Nimikyltti, kaiverrus

80 x 30 mm

€8.51

Created with Fabric.js 1.7.9 Hanna sairaanhoitaja

Nimikyltti, kaiverrus

70 x 25 mm

€9.37

Created with Fabric.js 1.7.17 Tiina Markkinointi

Nimikyltti, väripainatus

62 x 32 mm

€14.15

Created with Fabric.js 1.7.9 LÄÄKÄRI

Nimikyltti, kaiverrus

80 x 25 mm

€10.04

Created with Fabric.js 1.7.22 Kaarina Heikkinen

Nimikyltti, väripainatus

59 x 34 mm

€15.45

Created with Fabric.js 1.7.22 Event manager Maija Blomberg

Nimikyltti, väripainatus

62 x 32 mm

€12.86

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Nimikyltit -tietoa

Nimikylteissä on valittavana kolme eri kiinnitystapaa – sopivin kiinnitystapa riippuu sitä, missä kylttiä on tarkoitus pitää. Neula sopii hyvin T-paitaan tai muuhun vastaavaan vaatteeseen kiinnitettävään nimikylttiin, mutta siitä voi jäädä kankaaseen pieni reikä. Klipsi taas sopii hyvin nimikilpeen, jota pidetään hoitoalan työvaatteessa, paidan reunassa tai muussa sopivassa kiinnityskohdassa. Kolmas nimikilven kiinnitysvaihtoehto on magneetti, joka toimii aina hyvin.

Kylttiautomaatista on nopea ja helppo tilata suuri määrä nimikylttejä, joihin tulee eri nimi, nimike jne. Jos haluat apua ison nimikylttitilauksen tekemisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme!

Nimikyltit, kaiverretut

Kaiverretut nimikyltit valmistetaan kaksinkertaisesta muovilaminaatista. Ylempi kerros muodostaa kyltin pohjavärin, alempi tekstin värin. Kaikki väriyhdistelmät löytyvät Kylttiautomaatista, jossa voit valita kylteille myös erilaisia muotoja. Nimikylttiin voi lisätä myös kuvan tai logon.

Kaiverrettuja nimikylttejä käytetään usein terveydenhuollossa ja palvelualoilla.

Nimikyltit, väripainatus

Tarjoamme väripainettuja nimikylttejä eri materiaaleista: messinki, nikkelöity messinki (hopea), muovi, alumiini ja puu. Erittäin kestäviin kyltteihin on valittavissa on kolme eri muotoa. Kaiverrettujen nimikylttien tavoin nimikylttiin voi lisätä myös kuvan tai logon. Teksti ja kuva painetaan digitaalisesti värillisenä. Puiset nimikyltit valmistetaan 4 mm MDF-puukuitulevystä, joka on päällystetty vaahtera-, kirsikka- ja tammiviilulla. Kylttejä valmistetaan monivärisinä digitaalipainolla.

Väripainatuksella varustettujen nimikylttien yleisimpiä käyttäjiä ovat kunnat, koulut, pankit ja välittäjät, ja niitä näkee paljon myös messuilla.

Eco Board -nimikyltit

Eco Board -nimikyltit on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista, joka koostuu korkealaatuisesta kartongista ja Katz-merkkisestä puukuituytimestä. Kyltit painetaan digitaalipainolla sileälle, himmeälle ja laminoidulle pinnalle, jonka tuloksena saadaan kirkkaat ja laadukkaat värit.

Ympäristöystävällinen ja edullinen materiaali soveltuu erinomaisesti esimerkiksi messujen, kurssien, seminaarien ja konferenssien nimikylteiksi, kun halutaan saada yleiskuva osallistujien nimistä ja asemista. Eco Board on ihanteellinen sinulle, joka etsit nimikylttiä lyhytaikaiseen käyttöön, jolloin nimikyltti voi olla yksinkertaisempi.

Jos taas tarvitset ammatissasi nimikylttiä, jota käytetään pidemmän aikaa, suosittelemme sen sijaan pitkäikäisempiä muovi-, alumiini-, puu- tai messinkikylttejämme.

Valittavat kiinnitysmenetelmät

Neula
Magneetti
Klipsi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?