Nimikyltit

Nimikyltteihin hyvin sopivia materiaaleja ovat messinki ja muovi. Ne ovat tyylikkäitä, edullisia ja laadukkaita. Nimikyltit tekevät kohtaamisesta potilaan tai asiakkaan kanssa henkilökohtaisemman.

Nimikylteissä on valittavana kolme eri kiinnitystapaa – sopivin kiinnitystapa riippuu sitä, missä kylttiä on tarkoitus pitää. Neula sopii hyvin T-paitaan tai muuhun vastaavaan vaatteeseen kiinnitettävään nimikylttiin, mutta siitä voi jäädä kankaaseen pieni reikä. Klipsi taas sopii hyvin nimikilpeen, jota pidetään hoitoalan työvaatteessa, paidan reunassa tai muussa sopivassa kiinnityskohdassa. Kolmas nimikilven kiinnitysvaihtoehto on magneetti, joka toimii aina hyvin.

Kylttiautomaatista on nopea ja helppo tilata suuri määrä nimikylttejä, joihin tulee eri nimi, nimike jne. Jos haluat apua ison nimikylttitilauksen tekemisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme!

Kaiverretut nimikyltit

Kaiverretut nimikyltit valmistetaan kaksinkertaisesta muovilaminaatista. Ylempi kerros muodostaa kyltin pohjavärin, alempi tekstin värin. Kaikki väriyhdistelmät löytyvät Kylttiautomaatista, jossa voit valita kylteille myös erilaisia muotoja. Nimikylttiin voi lisätä myös kuvan tai logon.

Kaiverrettuja nimikylttejä käytetään usein terveydenhuollossa ja palvelualoilla.

Nimikyltit väripainatuksella

Tarjoamme väripainatuksella varustettuja nimikylttejä valmistettuna kolmesta eri materiaalista: messingistä, niklatusta messingistä (hopeanvärinen) ja muovista. Erittäin kestäviin kyltteihin on valittavissa on kolme eri muotoa. Kaiverrettujen nimikylttien tavoin nimikylttiin voi lisätä myös kuvan tai logon. Teksti ja kuva painetaan digitaalisesti värillisenä.

Väripainatuksella varustettujen nimikylttien yleisimpiä käyttäjiä ovat kunnat, koulut, pankit ja välittäjät, ja niitä näkee paljon myös messuilla.

Created with Fabric.js 1.7.9 Tuotekehittäjä ja hauska kaveri Oskar

Nimikyltti, kaiverrus

80x30 mm

€7.03 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.9 Hanna sairaanhoitaja

Nimikyltti, kaiverrus

70x25 mm

€7.87 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.9 Sairaanhoitaja Venla Hämäläinen

Nimikyltti, kaiverrus

80x25 mm

€7.99 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.9 SAMI TARJOILIJA

Nimikyltti, kaiverrus

80x25 mm

€10.47 sis. ALV:n

Created with Fabric.js 1.7.17 Tiina Markkinointi

Nimikyltti, väripainatus

62x32 mm

€12.81 sis. ALV:n

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?