Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Suunnittele leikatut kyltit kylttiautomaatissa

Leikatut kylttimme ovat 3,2 mm paksua muovia ja tilattavissa mustana tai valkoisena. Materiaali on akryylimuovia. Muotoonleikatussa kyltissä on liimatausta, joka tarttuu hyvin seiniin, oviin ja muihin tasaisiin pintoihin niin sisällä kuin ulkona. Muotoonleikatut kyltit ovat tilattavissa 15 mm korkeudesta 560 mm asti.

Askel 1.

Lisää kylttiautomaatissa kylttiin tekstiä valitsemalla "Teksti" vasemmalta löytyvästä valikosta. Voit valita tekstiobjektin kirjasimen, värin, koon ja muotoilun.

Askel 2.

Muuttaaksesi kirjainten tai numeroiden kokoa, klikkaa objektia ja vedä objektia sisään- tai ulospäin sinisistä pyörylöistä. Voit muuttaa tekstin koon myös pienemmäksi tai suuremmaksi Teksti-osiossa.

Askel 3.

Tarkista kirjainten tai numeroiden koko kohdasta "Koko" lisättyäsi tuotteen ostoskoriin. Näet tästä tuotteen leveyden ja korkeuden.

Askel 4.

Valmista! Valmistamme kylttisi, ja parin pävän kuluttua se on matkalla luoksesi. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä  osoitteeseen info@kylttimax.fi tai päällä  +46 31-44 81 78.
Teemme myös ilmaisia tarjouksia kaikille asiakkaillemme - jotta saisisit kyltistäsi juuri sellaisen kun haluat.

Katso leikatut kylttimme täällä.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Puhelin: +46 31-44 81 78

Arkisin 11-17 (suljettu lounasaikaan klo 14.00 - 15.00)
Vastaamme sähköposteihin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Puhelinasiakaspalvelu ruotsiksi ja englanniksi.

Tai käytä tätä lomaketta

Jos sinulla on tilaus- tai laskunumero, ilmoita se ottaessasi meihin yhteyttä. Se helpottaa toimintaamme, kun yritämme auttaa sinua kysymyksessäsi.

Kun otat Kylttimaxiin yhteyttä sähköpostilla, tallennamme viestisi ja yhteystietosi. Tämä on tarpeen asian käsittelemiseksi. Lisätietoja löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?