Siirry pääsisältöön

Yritysasiakas? -20% alennus yli 500 € tilauksista - sales@kylttimax.fi

Kiinnitystapa - Tarra

Tarvitset:
· Raaputin (saat sen tilauksesi mukana)
· Pesuaine pinnan puhdistukseen (mielellään tehokas rasvaa vastaan)

Jotta tarra kiinnittyisi mahdollisimman hyvin, suosittelemme pinnan puhdistusta rasvanpoistoon sopivalla pesuaineella. Esimerkiksi ikkunanpuhdistusaine ja tiskinpesuaine ovat sopivia tähän. Muista myös kuivata pinta huolellisesti. Jos tarran alle jää rasvaa tai likaa, voi se vaikuttaa tarran elinkaareen ja pitävyyteen.

Huomaathan myös, että tarrat tarttuvat huonommin alhaisissa lämpötiloissa (alle 15°C), ja pintaa kannattaa silloin lämmittää hetki kuumailmapuhaltimella tai hiustenkuivaajalla. Lämmitä pinta varoen, jottei se vaurioidu.

1. Asettele designisi haluamallesi paikalle ja tarkista, että se on suorassa. Merkitse tarran paikka väliaikaisilla merkinnöillä, jotka voit poistaa myöhemmin. Tee merkinnät esimerkiksi tarran jokaiseen kulmaan.

2. Poista tarran takana oleva suojapaperi.

3. Asettele vinyyliteksti seinälle tai muulle pinnalle merkintöjesi mukaisesti ja paina se vasten pintaa. Aloita keskeltä ja liiku reunoja kohti.

4. Käy tarra läpi tilaukseesi kuuluvalla raaputtimella tai kuivalla rätillä siloittaaksesi mahdolliset ilmakuplat.

Etkö löydä vastausta kysymykseesi?

Puhelin: +46 31-44 81 78

Arkisin 11-17 (suljettu lounasaikaan klo 14.00 - 15.00)
Vastaamme sähköposteihin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Puhelinasiakaspalvelu ruotsiksi ja englanniksi.

Tai käytä tätä lomaketta

Jos sinulla on tilaus- tai laskunumero, ilmoita se ottaessasi meihin yhteyttä. Se helpottaa toimintaamme, kun yritämme auttaa sinua kysymyksessäsi.

Kun otat Kylttimaxiin yhteyttä sähköpostilla, tallennamme viestisi ja yhteystietosi. Tämä on tarpeen asian käsittelemiseksi. Lisätietoja löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?