Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Venekyltit -tietoa

Venekyltissä on tavallisesti veneen nimi tiedoksi venettä ulkoapäin katseleville. Lähes kaikilla veneillä on oma nimi, joka näkyy yleensä rungossa tai muussa kohdassa venettä.

Veneeseen astuvat näkevät, että venekylttejä voidaan käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen kuin nimen osoittamiseen. Tavallisia ovat esimerkiksi henkilökohtaiset venekyltit, jotka toivottavat tervetulleeksi ja opastavat vieraita, ja selkeät merkintäkyltit, jotka auttavat järjestyksen pitämistä.

Video kiinnitystapa: vinyylitekstit


Esimerkkejä yksilöllisistä venekylteistä

Tervetuloa

Veneihmisille vene on koti siinä missä maalla sijaitseva kotikin. Yksilöllinen, mieluusti merihenkinen tervetulokyltti onkin siksi veneessä itsestäänselvyys. 

Nimi

Nimen ilmoittaminen veneen kyljessä ei ole mitenkään pakollista. Silti nimikyltit ovat hyvin yleisiä varsinkin isoissa veneissä. Yksilöllinen nimikyltti on hauska yksityiskohta myös kesämökin pieneen soutuveneeseen. Monet lisäävät venekylttiin nimen eteen kirjainyhdistelmän M/S, joka tulee sanoista Motor Ship. Moottoriveneen nimen yhteydessä voi olla lyhenne M/V. 

Tiedot

Venekylttiä voidaan käyttää myös venettä koskevien tietojen välittämiseen. Siinä voi olla toimintaohjeita, esimerkiksi ”Huuhtele aina kaksi kertaa”, tai se voivat opastaa vieraat oikeaan paikkaan veneessä.  

Merkintä

Hyvin usein venekylttejä käytetään veneen kojetaulun säätimien tai kaappien ja veneen muiden säilytystilojen merkintään. Pienten ja yksinkertaisten kylttien avulla järjestyksen pitäminen pienessä tilassa käy huomattavasti helpommin. 

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?