Etkö löytänyt etsimääsi?

Kylttiautomaatissamme voit suunnitella juuri sellaiset kyltit kuin haluat. Teksti, värit, muodot ja paljon muuta.

Aloita kyltin suunnittelu

Peltikyltit -tietoa

Jos etsit peltikylttejä omalla tekstillä, löydät ne täältä. Peltikyltit ovat loistava valinta niille, jotka hakevat tukevaa ja kestävää materiaalia pitkäaikaiseen käyttöön vaativissa sääolosuhteissa. Peltikyltille on monta käyttökohdetta.

Ne sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja esimerkiksi ovikyltiksi, WC-kyltiksi, mainoskyltiksi, postilaatikkokyltiksi tai erilaisiksi yrityskylteiksi.

Pelti- ja alumiinikylttimme valmistetaan neliväripainatuksella UV-tulostimessa, jonka jälkeen ne viimeistellään suojaavalla laminaatilla. Kylttien 1,5 mm paksuus tekee kylteistä tukevat ja kestävät. Voit suunnitella kylteistä omanlaiset suoraan sivuillamme.

Peltikyltit ulkokäyttöön

Alumiinikylttimme valmistetaan väripainatuksella UV-tulostimessa ja ne viimeistellään suojaavalla laminaatilla. Laminaatti suojaa UV-säteilyltä. Tämän ansiosta peltikylttimme sopivat mainiosti ulkokäyttöön. Suunnittelutyökalujemme avulla voit suunnitella tyylikkäät, modernit kyltit tai vaikkapa vintage-tyyliset kyltit. Mahdollisuuksia on monta ja sinä päätät kylttien tyylin.

Peltikyltit ja alumiinikyltit sopivat mainiosti yrityskylteiksi. Tilaa esimerkiksi numerokyltit, kamervalvontakyltit tai katukyltit. Jos haluat kyltin näkyvän myös pimeällä, voit valita pelti- tai alumiinikylttiin heijastavan pinnan. Kylteistä erityisen suosittuja tekee niiden kestävyys ja vankkuus.

Suunnittele täysin oma kyltti tai insipiroidu esimerkkikylteistämme. Käytä omaa kuvaa tai logoa Kylttiautomaatissa, lisää tekstiä, valitse väri ja paljon muuta. Kylttiautomaatti tarjoaa suuren määrän vaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan itse. Haluatko käyttää tiettyä värikoodia, joka on yrityksenne grafisen profiilin mukainen? Ei ongelmaa, Kylttiautomaatti antaa sinun valita tarkan värikoodin. Voit myös suurentaa ja pienentää kuvia tarpeen mukaan.

Video kiinnitystapa: ruuvi

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?